Gemeente Noordenveld


Tijdelijke functiewissel burgemeester gemeente Noordenveld en CEO van TCN Property Projects

Gepubliceerd op: 06 december 2005

gemeente Noodenveld logo TCN

Op dinsdag 6 en woensdag 7 december volgt Rudy Stroink, CEO van TCN Property Projects, burgemeester Hans van der Laan van de gemeente Noordenveld op de voet. Op donderdag 8 en vrijdag 9 december zal Van der Laan naast Stroink als CEO van TCN Property Projects optreden. Er kan meer begrip ontstaan voor de dilemmas waar een burgemeester tegenaan loopt en de kansen die de projectontwikkelaar wilt benutten door op elkaars werkplek te opereren.

Programma
Rudy Stroink zal bij de gemeente o.a. een collegevergadering bijwonen, een gesprek voeren over de nieuwbouw van een school in Roden en heeft een werkconferentie in Frederiksoord.
Hans van der Laan zal als plaatsvervangend CEO aanwezig zijn bij de dagelijkse gang van zaken. Ook staat een bezoek aan de nieuwe locatie van TCN in Utrecht op het programma.

Gemeente Noordenveld
De Gemeente Noorderveld ligt in Noord-Drenthe en heeft 32.000 inwoners. De gemeente heeft een regiofunctie en de grootste plaats is Roden, dat tevens het bestuurscentrum is. Er is een werkgelegenheid van ruim 11.000 arbeidsplaatsen. Noordenveld is een echte groene gemeente en is mede daardoor een aantrekkelijke vestigingsplaats.

TCN Property Projects
TCN Property Projects is een European Asset Developer. TCN Property Projects exploiteert en ontwikkelt innovatieve vastgoedconcepten en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Portugal, België en Hongarije. Een belangrijk project in Groningen is de Mediacentrale. Dit nieuwe onderkomen van de regionale omroep RTV Noord is het grootste onderkomen voor regionale en nieuwe media van Nederland. Het gebouw, een voormalige energiecentrale, is de afgelopen jaren volledig verbouwd.
TCN Property Projects is gestart in 1994 en kent een onconventionele aanpak van complexe vastgoedprojecten. Geïntegreerd projectmanagement zorgt voor waardecreatie vanaf de conceptontwikkelingsfase tot en met het vastgoedbeheer. TCN Property Projects wordt gevormd en gemaakt.

Nieuwegein/Roden, 5 december 2005