Ingezonden persbericht


Persbericht ­ 6 december 2005

Deze week Xbox 360 special op GameVillage

Utrecht, 6 december 2005 ­ De populaire gamesite GameVillage zet deze week de nieuwe spelcomputer Xbox 360 van Microsoft in het zonnetje. Sinds vrijdag 2 december is deze verkrijgbaar in Nederland en GameVillage schenkt er extra aandacht aan in de Xbox 360 special met diverse artikelen, video items, reviews en een verloting. De special duurt nog tot en met maandag 12 december.

De nieuwe spelcomputer werd al enthousiast op de redactie van GameVillage ontvangen. De mogelijkheden van de Xbox 360 werden al uitgebreid getest en onder de aandacht gebracht op de website van GameVillage. Tijdens de special worden diverse games die zijn uitgekomen voor de spelcomputer onder de loep genomen. De ervaringen van de gamejourno's van GameVillage over de nieuwe spellen en over de Xbox 360 zijn en worden verwerkt in diverse geschreven artikelen tijdens deze special. Ook zijn er video opnames gemaakt waarin de redactie zijn mening geeft over de spelcomputer en de spellen voor de Xbox 360. Ubisoft ondersteunt de special op GameVillage door nog eens 5 exemplaren van de nieuwe game King Kong voor de Xbox 360 exclusief aan de bezoekers van GameVillage weg te geven.

"We merken dat de Xbox 360 bij zowel onze redactie als onze leden erg leeft", aldus Jeroen Remijnse, Sitemanager van GameVillage. "Alles wat we publiceren over deze nieuwe spelcomputer wordt direct zeer goed gelezen. Ook in de toekomst zullen we de Xbox 360 blijven ondersteunen op de site en in de community met reviews en evenementen."

Een overzicht van alle artikelen die in de special verschijnen is direct te benaderen via het internetadres 360special.gamevillage.nl

OVER GAMEVILLAGE
GameVillage is een website over computer- en consolespellen voor iedereen. Jong, oud, man en vrouw, iedereen kan er terecht die ook maar iets met games te maken heeft. Je wordt er snel geholpen als je bent vastgelopen in een spel en je ontmoet er ook anderen die dezelfde interesses hebben. De website is makkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over spellen te komen of berichten te plaatsen op de vele community forums. Je kunt er niet alleen discussieren over je favoriete gameconsole, maar zelfs meedoen aan de vele spellen en toernooien die er worden georganiseerd. Als je je gratis registreert als lid van de website kun je ook nog eens gebruik maken van het gegarandeerde virusvrije GV Mail, een gratis interne e-mail dienst. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals het bestellen van games met korting in de GameVillage Shop. Om je snel te registreren net als die andere 77.000 leden surf je direct naar www.gamevillage.nl/register.php

===========================================
Noot voor de redactie,