Ingezonden persbericht


www.eurocamp.nl is vernieuwd


- met virtuele rondleiding door stacaravan en bungalowtent -

Op grond van reacties van gasten heeft Eurocamp een aantal belangrijke veranderingen op haar site aangebracht. Door deze veranderingen kan men een betere keuze maken voor een vakantie. Er wordt een virtuele rondleiding gegeven door een stacaravan en een bungalowtent. Op de site staan tevens duizenden foto's van de 164 topcampings die Eurocamp in Europa voor seizoen 2006 selecteerde. Zo begint het vakantiegevoel al op de site.

Gemakkelijk boeken
Online zoeken en boeken op de website, die ook in een nieuw jasje is gestoken, is erg eenvoudig. Naar verwachting zal in 2006 ruim 50% van de boekingen online geschieden.

Magazine Eurocamp.nl
Ter ondersteuning van de site heeft Eurocamp ook een bijzonder magazine uitgebracht: Eurocamp.nl. Dit magazine is makkelijk leesbaar en bevat artikelen over favoriete vakantiebestemmingen van een aantal gezinnen, handige tips en een oproep "Vakantieliefde gezocht" voor het volgende magazine.

Daarnaast heeft Eurocamp ook de traditionele brochure met campingvakanties voor 2006 uitgebracht; 197 pagina's dik met een overzicht van alle vakantiebestemmingen in een luxe stacaravan of bungalowtent.

Amersfoort, 6 december 2005