Gemeente Berkelland


Afvalkalenders deze week verspreid

Deze week wordt de afvalkalender huis-aan-huis verspreid. Evenals voor 2005 is er een afvalkalender voor het gebied van de voormalige gemeenten Borculo, Eibergen, Neede en Ruurlo. De harmonisatie van de afvalinzameling in Berkelland moet namelijk nog plaatsvinden.

Mocht u volgende week nog geen kalender hebben ontvangen dan kunt u deze tijdens de openingstijden afhalen bij de Servicepunten in Eibergen, Ruurlo en Neede of bij de Gemeentewinkel in Borculo.

Is afhalen een probleem, belt u dan even met 0545-250 250 dan zorgen wij voor toezending van een exemplaar.

Belangrijk:

De klachten over de inzameling kunt u rechtstreeks melden bij het inzamelbedrijf. Het telefoonnummer staat voorop de kalender.

Daarnaast is er een wijziging bij het inleveren van Klein Chemisch Afval (KCA) bij de gemeentewerf in Borculo. U kunt uw KCA alleen op woensdagen tussen 9.00 en 12.00 uur inleveren bij de gemeentewerf aan de Kam. Onnesstraat 16 (industrieterrein) in Borculo. Samenvatting Deze week wordt de afvalkalender huis-aan-huis verspreid. Evenals voor 2005 is er een afvalkalender voor het gebied van de voormalige gemeenten Borculo, Eibergen, Neede en Ruurlo. De harmonisatie van de afvalinzameling in Berkelland moet namelijk nog plaatsvinden.

Mutatiedatum 05/12/2005