Gemeente Berkelland


Verkoop bouwkavels bestemmingsplan Hofrichter gestart

De verkoopprocedure voor de verkoop van 21 bouwkavels in fase 1 van plan Hofrichter in Eibergen is gestart. Het gaat om de verkoop van kavels voor de bouw van 5 vrijstaande woningen en 16 twee-onder-één-kap woningen. Bij de verkoop van de kavels wordt gebruik gemaakt van de gegadigdenlijst voor bouwkavels in Eibergen. De 100 hoogst genoteerde gegadigden op deze lijst zijn inmiddels aangeschreven en krijgen tot 9 januari 2006 de gelegenheid om hun interesse kenbaar te maken.

Zoals eerder meegedeeld wordt de lijst van gegadigden voor bouwgrond in Eibergen alleen nog gebruikt voor de uitgifte van bouwgrond in de plannen Hofrichter en Zwilbroekseweg/ Rekkenseweg. Zodra de gronden uit deze plannen zijn uitgegeven zal ook de gegadigdenlijst voor Eibergen worden opgeheven. Nieuwe inschrijvingen op de lijst voor Eibergen zijn niet meer mogelijk.

Voor eventuele vragen over de gegadigdenlijst, kunt u contact opnemen met mevrouw Kupper-Maarse van de Gemeentewinkel in Borculo, telefoon 0545-250 511.

Voor vragen over het bestemmingsplan Hofrichter, kunt u contact opnemen met de heer J.H. Dijkmans van de afdeling Technisch Ontwerp en Realisatie, telefoon 0545-250 311.

Samenvatting De verkoopprocedure voor de verkoop van 21 bouwkavels in fase 1 van plan Hofrichter in Eibergen is gestart. Het gaat om de verkoop van kavels voor de bouw van 5 vrijstaande woningen en 16 twee-onder-één-kap woningen.
Mutatiedatum 05/12/2005