Provincie Limburg

De heer drs. C.J.J.S. Majoor waarnemend burgemeester Eijsden Gouverneur L.J.P.M. Frissen heeft de heer drs. C.J.J.S. Majoor met

ingang van 16 december 2005 benoemd tot waarnemend burgemeester van de gemeente Eijsden. De heer Majoor is voormalig burgemeester van de gemeente Weert.

De Gouverneur heeft over de waarneming van het burgemeestersambt overleg gevoerd met het gemeentebestuur van Eijsden. De benoeming geldt voor de periode tot aan de benoeming van een nieuwe burgemeester van de gemeente Eijsden. De Gouverneur is met het gemeente-bestuur van Eijsden overeengekomen dat de benoemingsprocedure van een nieuwe burgemeester nog in december 2005 zal worden opgestart.

De heer Majoor was van 1999 tot 2004 burgemeester van de gemeente Weert. Vanaf 1988 was hij burgemeester in de gemeente Meerssen en daarvoor gemeentesecretaris in Herten. De heer Majoor is 62 jaar en lid van de PvdA.

Hare Majesteit de Koningin heeft de heer mr. H.W. Schmidt met ingang van 15 december 2005 eervol ontslag verleend als burgemeester van de gemeente Eijsden, vanwege zijn benoeming tot burgemeester van de gemeente Woerden.

6-12-2005 16:00