Gemeente Moerdijk


FOTOGRAFE KIRSTEN KALMAN EXPOSEERT IN GEMEENTEHUIS ZEVENBERGEN

In de maand december is er weer een nieuwe tentoonstelling te bewonderen. Ditmaal exposeert Kirsten Kalman in het gemeentehuis in Zevenbergen. Er hangen fotos die betrekking hebben op het thema kracht.

Kirsten is in 1985 geboren in Zevenbergen. Zij volgde in 2001 een jaar een opleiding aan "Highland" highschool in Warrenton, Virgina in de USA. Hier werd haar belangstelling gewekt voor de fotografie. Vanuit de Verenigde Staten deed ze het toelatingsexamen voor het Grafisch Lyceum te Rotterdam en werd daar aangenomen. Na het basisjaar koos Kirsten de richting fotografie en nu na haar stageperiodes, gaat ze in januari 2006 beginnen met afstuderen.

Kirsten wil graag na het behalen van haar diploma aan het grafisch lyceum verder studeren aan de fotovakschool of een kunstacademie. Haar interesse gaat naar de richting van modefotografie. Haar ervaring heeft ze opgedaan door het maken van buitenopnames, portretten, studiefotografie, documentaires en werken met zowel modellen als stillevens. Alle kennis die ze op school heeft opgedaan heeft ze in de praktijk kunnen toepassen en uitbreiden tijdens haar stage bij Peek Reclame-Fotografen in Etten-Leur..

Bent u benieuwd geworden naar de fotos, kom gerust eens een kijkje nemen in het gemeentehuis te Zevenbergen. Foto-opdrachten zijn natuurlijk ook van harte welkom bij Kirsten Kalman.