PERSBERICHT - 2005-12-06

Met CampingCard ACSI nu al naar 950 campings

Met de twee jaar geleden geĂŻntroduceerde CampingCard van ACSI kun je buiten het hoogeseizoen nu al terecht op 950 campings in heel Europa. De kortingskaart voor kamperen in het laagseizoen heeft een grote vlucht genomen bij het kamperend publiek in binnen- en buitenland. Vele honderdduizenden kampeerders hebben er inmiddels van geprofiteerd.

Op vertoon van de CampingCard ACSI, een pasje met het formaat van een creditcard, geven de inmiddels 950 aangesloten kwaliteitscampings in Europa forse kortingen op het toch al lage seizoentarief. Het vaste overnachtingstarief met CampingCard ACSI zal in 2006 14, 12 of 10 bedragen, afhankelijk van de camping.

Extra
In de perioden waarin de CampingCard ACSI geldig is, kunnen kampeerders genieten van dezelfde voorzieningen en service die campings ook garanderen in het hoogseizoen. Meerdere campings geven bovendien nog extra kortingen, bijvoorbeeld zeven maal overnachten is zes maal betalen.

Verkrijgbaarheid
De CampingCard ACSI is te bestellen via de website www.campingcard.com. Voor slechts 6,50 wordt de CampingCard ACSI dan met de gratis CampingCard-gids thuisbezorgd. Een handige overzichtskaart met alle CampingCard-campings is toegevoegd. Kopers van een van de ACSI campinggidsen 2006 vinden de kortingskaart en de gegevens uit de CampingCard-gids gratis bijgesloten. Voor meer informatie: www.campingcard.com.


***einde persbericht***

Noot voor de redactie,