Gemeente Berkel en Rodenrijs


Verzoeken om schriftelijk commentaar samenvoeging

De vaste commissie voor Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties uit de Tweede Kamer der Staten-Generaal stelt belangstellenden in de gelegenheid om schriftelijk commentaar (vóór 15 december) in te zenden op het wetvoorstel Samenvoeging van de gemeenten Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk (30 354).

Reacties kunnen vóór 15 december 2005 worden gericht aan de griffier van de vaste commissie voor Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, mevrouw mr. H.J.M.M. de Gier, Tweede Kamer der Staten-Generaal, Postbus 20018, 2500 EA Den Haag, e-mail: cie.bzk@tweedekamer.nl.

Inspreken tijdens openbare hoorzitting
Na ontvangst van de reacties zal de commissie medio januari 2006, op een nader te bepalen plaats, een openbare hoorzitting organiseren. Organisaties (bijv. verenigingen) die tijdens de hoorzitting willen inspreken dienen dit te vermelden in hun schriftelijke reactie. Na aanmelding bepaalt de commissie welke organisaties zij op de hoorzitting spreektijd toekent.
De commissie zal geen spreektijd toekennen aan individuele burgers.

Spreektijd bestuur en raad
Voor elke gemeente zal spreektijd worden verleend aan het bestuur en aan de raad. Aan de afzonderlijke fracties van de gemeenteraden en aan besturen van plaatselijke partijafdelingen zal geen spreektijd worden toegekend.

Kamerstukken zijn te raadplegen op internet: www.parlement.nl en verkrijgbaar bij Sdu Uitgevers in Den Haag, telefoon (070) 378 9880.

Laatste wijziging website: 06 december 2005
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs