Pharming Group N.V


Press ReleasesPublicationsAgenda (events)Questions & Answers

Hereditary AngioedemaCorporate MaterialInfo Request


---

Pharming Presenteert Tijdens ING Healthcare Conferentie ...


Leiden, 1 december 2005. Biotechnologiebedrijf Pharming Group N.V. (Pharming) (Euronext: PHARM) (PHARM.AS) maakte vandaag bekend dat het bedrijf zal presenteren tijdens de 5e jaarlijkse ING European Healthcare Conferentie (6-7 december 2005) in Londen.

Dr. Francis Pinto, CEO, zal tijdens de ING conferentie namens Pharming presenteren op 7 december 2005 om 9:30 uur GMT. De conferentie geeft institutionele beleggers de gelegenheid Europese healthcare bedrijven te ontmoeten, variërend van medtech, biotech, specialty farmaceutische en farmaceutische bedrijven.

Pharming Group N.V.
Pharming Group N.V. richt zich op de ontwikkeling van innovatieve therapeutische eiwitten voor niet of moeilijk behandelbare ziekten. Pharming heeft producten in ontwikkeling voor potentiële behandeling van genetische ziekten, medische en speciale producten voor chirurgische indicaties en tussenproducten voor diverse toepassingen. Pharming heeft twee producten in een ver ontwikkelingsstadium - recombinant humaan C1 remmer voor erfelijk angio-oedeem (Fase III) en recombinant humaan lactoferrine voor voedingstoepassing. Pharmings geavanceerde technologieën omvatten onder meer de productie van therapeutische eiwitten, alsmede de zuivering van biofarmaceutica uit melk en formulering en toepassing van deze biofarmaceutica. Meer informatie is verkrijgbaar op de Pharming website: www.pharming.com

Dit persbericht bevat op de toekomst gerichte verklaringen. Door voorspelbare en niet voorspelbare risicos, onzekerheden en andere factoren kunnen de uiteindelijke resultaten daarvan materieel verschillen. Het persbericht verschijnt ook in het Engels. In geval van tegenstrijdigheden zal de Engelse versie prevaleren.

(C) 2005 Pharming Group N.V.

Last site update: 10 November 2005