De Melkweg Dinsdag 6 december | 20.00 uur | ? 20,00 + lidm. | Oude Zaal

Verrassingsoptreden van
THE STROKES

The Strokes geven aanstaande dinsdag 6 december een verrassingsoptreden in de Melkweg. Fans kunnen daar een voorproefje krijgen van het nieuwe, derde, album van de band, First Impressions Of Earth. Deze plaat ligt vanaf 2 januari in de winkels. Op 5 december verschijnt de eerste single van het nieuwe album: Juicebox.

'Iemand van buitenaardse afkomst die voor het eerst de aarde ziet en de dingen die er gebeuren objectief bekijkt'. Was getekend zanger Julian Casablancas, over zijn nieuwe langspeler First Impressions Of Earth. MOJO Magazine noemt de cd 'het meest diverse Strokes-album tot nu toe'; volgens Blender klinkt de band op het nieuwe album 'zwaarder en grootser' dan ooit.

The Strokes braken in 2001 door met de debuutplaat Is This It. Het album wordt gezien als startschot voor een 'New Rock Revolution' en een inspiratie voor veel nieuwe bandjes om de gitaar op te pakken. In 2003 verscheen opvolger Room On Fire en stonden The Strokes in een uitverkochte Heineken Music Hall in Amsterdam. Wereldwijd gingen van de twee eerste albums meer dan drie miljoen exemplaren over de toonbank.

KAARTVERKOOP INFO:
Kaarten voor deze exclusieve show gaan a.s. zondag 4 december, 14:00 uur, in de voorverkoop bij de Melkweg. Maximaal 2 kaarten per persoon!

Zie ook:
http://muziek.melkweg.nl/artikelpagina.jsp?artikelid=10650