BOVAG

BOVAG Zorgpolis voor ondernemers en hun werknemers

Bron: Persbericht BOVAG
datum: 06-12-2005

De BOVAG introduceert samen met haar verzekeraar Bovemij Inkomensverzekeringen een collectieve zorgverzekering voor alle bij BOVAG aangesloten ondernemers en hun werknemers. De dekking van de verzekering is afgestemd op de specifieke behoeften van de bij BOVAG aangesloten bedrijven. Daarnaast biedt de verzekering nog andere collectieve voordelen, zoals een lage premie van zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering en een gegarandeerde acceptatie, ook voor de aanvullende verzekering.

In het kader van het nieuwe zorgstelsel dat per 1 januari van kracht wordt, hebben BOVAG en Bovemij Inkomensverzekeringen de markt grondig verkend om voor de aangesloten mobiliteitsbedrijven de meest geschikte verzekering te verzorgen tegen een betaalbare premie. Uiteindelijk is de keuze gevallen op twee grote zorgverzekeraars, AGIS Zorgverzekeringen en OHRA. Beide zorgverzekeraars bieden voordelen voor de bij BOVAG aangesloten bedrijven. Zo wordt bijvoorbeeld de behandeling van branchespecifieke aandoeningen ruim vergoed, kunnen verzekerden zelf bepalen door welk ziekenhuis of welke arts zij worden behandeld en de BOVAG-leden en hun werknemers zullen zonder medische waarborg worden geaccepteerd voor de aanvullende verzekering. De voordelen gelden voor het gehele gezin. De kinderen zijn gratis meeverzekerd met dezelfde dekking als de ouder. De zorgverzekeringen van AGIS en OHRA bieden beide een goede dekking tegen een scherp tarief. De BOVAG-ondernemers kunnen zelf een keuze maken tussen de twee verzekeringspakketten. De basisverzekering is er vanaf 976 euro per jaar zonder eigen risico en zonder werkgeversincasso.

Bovemij Inkomensverzekeringen is een onderdeel van Bovemij Verzekeringen, een 100 procent dochtermaatschappij van de BOVAG. Bovemij Inkomensverzekeringen levert alle zorg- en inkomensverzekeringen die bij BOVAG aangesloten ondernemers nodig hebben.