Ingezonden persbericht

Games.blog.nl niet bijzonder wel apart

AMSTELVEEN, 20051206 -- Het netwerk van www.blog.nl start met een nieuwe weblog over games: www.games.blog.nl. Wat is hier zo speciaal aan? De schrijver, Erik Roggeveen, is naast gameprof ook illustrator. Bij elk artikel over games plaatst hij een eigen tekening, wat tot een leuk en verrassend effect leidt! Erik geeft aldus een humoristische kijk op het allerlaatste gamenieuws, zowel in woord als in beeld! Hiermee onderscheidt de weblog zich van de bestaande gamesites.


Games worden steeds populairder, omdat ze er voor jong en oud zijn, ze steeds meer leuke features hebben en ze steeds beter betaalbaar worden.

De afgelopen weken heeft de nieuwe blog proefgedraaid met berichten over de lancering van de Xbox360, recente en toekomstige games, kamerleden die spelletjes willen tegenhouden en geruchten over de volgende generatie spelcomputers


Ter informatie: Een weblog bestaat uit actuele berichten, die in chronologische volgorde worden gepresenteerd. Auteurs belichten dagelijks onderwerpen en voorzien deze van (scherp) commentaar. Lezers kunnen op zeer eenvoudige wijze reacties op een bericht plaatsen. Alle reacties tezamen vormen een platform voor en door geĂŻnteresseerden in het thema van de weblog.




Blog Online bv