Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuw informatieplatform over ERP gestart: ERP.News4U

Vijfhuizen, 6 december 2005 ERP.News4U is vandaag als pilot van start gegaan. ERP.News4U is de nieuwe virtuele ontmoetingsplaats voor alle bedrijven en personen die met ERP te maken hebben. Als aanbieder, als gebruiker, als professional of als adviseur. ERP.News4U zal op 1 januari volledig operationeel zijn.

ERP.News4U (http://erp.news4u.nl) stelt bedrijven en personen in staat tegen betaling informatie als download-bestand beschikbaar te stellen. ERP.News4U biedt nieuws, white papers, productinformatie, klantcases, vacatures en bedrijfsprofielen. Het plaatsen van persberichten is gratis. ERP.News4U is ook verder kosteloos en open, iedereen kan informatie opvragen en zich aanmelden voor het ontvangen van de e-mailnieuwsbrief met de laatste informatie.

News4U is een initiatief van Datalink. News4U biedt naast ERP.News4U subsites over onder meer Contact Center Management (CCM), Customer Relations Management (CRM), Human Resources Management (HRM), Content Management Systems (CMS) en Radio Frequency Identification (RFID). Kijk op www.news4u.nl voor een overzicht van de subsites. De ERP.News4U subsite wordt beheerd door Loth PR Writing & Consultancy

Perscontacten

Theo Loth

Loth PR Writing & Consultancy

+31 (0)652 322 210

theo@loth.nl