Opsporing Verzocht

Maandag 5 december 2005 -
http://www.opsporingverzocht.nl

Presentatie: Anniko van Santen en Frits Sissing.

Dinsdag 6 december 2005, rond 19.05 uur, in de uitzending: Brandstichtingen in Dordrecht
Mishandeling bij discotheek in Oss
Overval op medewerksters van een supermarkt in Woudenberg
BrandstiPinpasfraude in Tilburg
Resultaten n.a.v. de uitzending van 15 november en eventueel opgeloste zaken

Dordrecht: Brandstichtingen Oss: Mishandeling bij discotheek In november 2005 hebben in in Dordrecht in twee nachten tijd 4 branden gewoed. De politie vermoedt dat zij door één en dezelfde dadergroep zijn aangestoken. De branden zijn gesticht bij drie politiebureaus en in een pand van een woningstichting. De schade is groot, maar er zijn gelukkig geen slachtoffers gevallen.

In de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 november heeft een vechtpartij plaatsgevonden voor discotheek de Stars in Oss. De politie heeft inmiddels vier verdachten aangehouden, maar is nog op zoek naar de onbekende man. Deze man vertrok samen met een vrouw, met een slank postuur en lang blond haar in een grijze Peugeot 206 cabrio. Woudenberg: Overval op medewerksters van supermarkt Tilburg: Pinpasfraude

Zaterdag 8 oktober zijn de bedrijfleidster en de hoofdcaissière van Super de Boer in Woudenberg overvallen. Dit gebeurde op het moment dat ze de dagopbrengst bij het dichtstbijzijnde Rabobank filiaal gingen storten. Op de dag van de overval is in de omgeving van het filiaal meerdere malen een zwarte Audi A3 gezien, met daarin waarschijnlijk de daders.

In de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 september heeft een 27-jarige vrouw, voordat zij nachtclub De NACHT in Tilburg bezoekt, geld gepind. Later die zaterdag komt zij erachter dat haar GSM en bankpas zijn gestolen. Met deze pas is gepind bij een pinautomaat van de Rabobank in Tilburg. Hier zijn bewakingsbeelden van. De verdachte is die bewuste nacht in dezelfde nachtclub gezien waar ook het slachtoffer is geweest.