Persberichten 6 december 2005

's-Hertogenbosch 06-12-2005

AANRIJDING LETSEL

s-Hertogenbosch Bij een aanrijding op de kruising Bosschebaan Kloosterstraat te Den Bosch op 5 december 2005 omstreeks 16.20 uur is een 16 jarige bromfietser uit Den Dungen gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De jongen verleende geen voorrang aan een 52 jarige automobilist uit Gemert.

AANRIJDING LETSEL

Drunen Bij een aanrijding op de Admiraalweg te Drunen op 5 december 2005 omstreeks 17.10 uur is een 45 jarige snorfietster uit Drunen licht gewond geraakt. Ze kreeg geen voorrang van een 41 jarige automobiliste uit Drunen.

AUTO-INBREKER OP HETERDAAD BETRAPT

Rosmalen Een 32 jarige man uit Berlicum is op 5 december 2005 omstreeks 19.40 uur op de Maliskampsestraat te Rosmalen op heterdaad betrapt bij een inbraak in een auto. De man werd door omstanders aangehouden en overgedragen aan de politie. Hij is inverzekering gesteld.

OPENSTAANDE GELDBOETE

Hertogenbosch Bij een controle op de A2 te Den Bosch op 6 december 2005 omstreeks 02.40 uur is een 21 jarige automobilist uit Utrecht aangehouden. De man had nog een geldboete van 150 openstaan.

VERKEERSRUZIE

Drunen Bij een verkeersruzie op de A59 onder Drunen op 6 december 2005 omstreeks 06.45 uur, is een 28 jarige automobilist uit Kaatsheuvel geslagen door een 60 jarige automobilist uit Breda. De ruzie ontstond, omdat de bestuurders zich kennelijk ergerden aan elkaars rijgedrag.

RIJDEN ONDER INVLOED

Vught Tegen een 33 jarige automobilist uit Oirschot is op 5 december 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 23.55 uur op de Wolfskamerweg te Vught.

MISHANDELING

Uden De politie heeft maandagavond op de Beatrixhof een 17 jarige Veghelnaar aangehouden. Hij wordt er van verdacht een 18 jarige Udenaar met een houten stok te hebben mishandeld. Volgens het slachtoffer en getuigen kreeg de Udenaar diverse stokslagen op het gehele lichaam. Het tweetal had eerder op de dag onenigheid gehad en kwam elkaar die avond op de

Beatrixhof weer tegen. De verdachte is inverzekering gesteld.

VERDACHT VAN AUTOINBRAAK

Boxmeer Maandagavond is op de Keep in zijn woonplaats Boxmeer een 32 jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht te hebben ingebroken in een aan genoemde straat geparkeerd staande personenauto. De verdachte zat in de auto waarvan een portierruit was ingeslagen. Hij is ingesloten

15 DAGEN ZITTEN

Schaijk - De politie heeft maandagmiddag in een caravan aan de Zeelandsedreef in Schaijk een 30 jarige inwoner van Uden aangehouden. De Udenaar moest nog een gevangenisstraf van 15 dagen uitzitten vanwege een eerdere veroordeling terzake bedreiging en mishandeling.

ALCOHOL / DRUGS IN HET VERKEER

Oss In de nacht van maandag op dinsdag is op de Burgemeester van den Elzenlaan in zijn woonplaats Oss een 35 jarige automobilist aangehouden. De man bleek bij controle onder invloed van alcoholhoudende drank te zijn. Hij kreeg naast een proces-verbaal een rijverbod voor de duur van 5 uur. Bij de verdachte zijn ook zes seals met harddrugs aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen.

BEROOFD VAN DIGITALE CAMERA

s-Hertogenbosch Een 18 jarige fietser uit Nieuwkuijk is op 6 december 2005 omstreeks 12.40 uur op de Vlijmenseweg te Den Bosch beroofd van zijn digitale camera. Hij werd aangesproken door een jongen op een zwarte bromfiets, toen hij opnamen op de camera aan het bekijken was en deze dwong hem de camera af te geven.

DIEFSTAL AUTO

Schaijk- Vanaf de Heiheuvel te Schaijk is in de nacht van 5 op 6 december 2005 een rode Ford Escort, kenteken FN-DV-79 weggenomen.

TASJESROOF

Oss Op de Arendstraat te Oss is op 6 december 2005 omstreeks 09.10 uur een 50 jarige vrouw uit Oss van haar handtas beroofd. Twee nog onbekende jongens naderde het slachtoffer van achteren op een bromfiets en trokken de tas van de schouder van de vrouw.