Sales Management Association & Verkopersonline.nl tekenen samenwerking


De Sales Management Association en Verkopersonline.nl slaan handen ineen om de professionaliteit van commercieel Nederland verder te verhogen

WOERDEN, 20061206 -- Tijdens een feestelijke bijeenkomst van het bestuur van de SMA, is de samenwerking die sinds een aantal maanden voorzichtig is opgezet, officieel bezegeld met een formele ondertekening. De SMA, is de vakvereniging voor commercieel Nederland. Verkopersonline.nl is de dagelijkse informatiebron voor commerciële professionals. Het doel van beide organisaties is de professionaliteit van het vakgebied Sales- & Account Management te verhogen en een platform aan te bieden om de doelgroep van commerciële professionals in hun ontwikkeling te ondersteunen.

Visies,
Deze samenwerking komt voort uit de complementaire visies en ambities van beide organisaties. De match tussen de verschillende kanalen die beide organisaties toepassen, is evident. De SMA heeft zo'n kleine 800 sales professionals als lid, die via bijeenkomsten, internet, opleidingen en ledenvoordelen hun professie verder kunnen ontwikkelen.
Verkopersonline.nl heeft ongeveer 7000 leden in haar bestand en gebruikt het internet om de abonnees te informeren met nieuws en inhoudelijke content.

Inhoud samenwerking,
Naast het gezamenlijk inzetten van de kanalen is ook het maken en delen van content een speerpunt van de samenwerking. Een belangrijk medium dat in de toekomst via Verkopersonline.nl kan worden benut, is het forum over onderwerpen die het vakgebied Sales & Account Management raken. Abonnees van Verkopersonline.nl kunnen met voordeel deelnemen aan een aantal evenementen van de SMA.

Over de Sales Management Association
De SMA versterkt als vakvereniging voor sales- en account management in Nederland de belangen van haar leden en voert de verdere professionalisering van het salesvak in Nederland door. De doelstelling van de SMA is het leveren van een wezenlijke bijdrage aan de professionalisering van Sales-en Account Management door het uitwisselen van kennis en ervaring en het initiëren van en medewerking verlenen aan opleidingen op het gebied van Sales- & Account Management in Nederland. Het motto van de SMA is Kennis en Ervaring verenigd. Om dit te realiseren zijn de activiteiten georganiseerd rondom de peilers Persoonlijke ontwikkeling, het salesvak als professie en netwerkgelegenheden

Over Verkopersonline.nl
Verkopersonline.nl is de dagelijkse informatiebron voor Sales Professionals. Met dagelijks een hoofdartikel, een tip van de dag en het laatste sales nieuws. Uitgangspunt is de beroepsmatige interesse van de verkoper en de salesmanager.
Veel artikelen gaan over onderwerpen direct uit het verkoopvak. Maar er is ook veel verkoopgerelateerde informatie te vinden. Variërend van kleding tot motivatie/inspiratie en van relatiegeschenken tot telemarketing.