Addgain connect klanten Consolit met performance management

Partnership Addgain en AccountView Expert Center Consolit

DORDRECHT, 20051206 -- Addgain, distributeur en implementatiespecialist in de Benelux voor Scoreboard, heeft een partnership gesloten met Consolit. Daarmee kunnen klanten van Consolit bedrijfsbreed hun prestaties verbeteren en meer rendement behalen.


Scoreboard® is een innovatief product van Spider Strategies en combineert Scorecard en Dashboard Performance Management. De gebruiksvriendelijke functionaliteit, slimme technologie en het aantrekkelijke prijsmodel nemen alle belemmeringen weg voor bedrijfsbrede Corporate Performance Management (CPM). Scoreboard kan gebruikt worden in grote ondernemingen maar is ook prima geschikt voor het MKB.

Uit recent onderzoek van AccountView bij AccountView-gebruikers is gebleken dat Consolit (AccountView Expert Center) de beste implementatiepartner is. Ze streeft naar bovenmatig tevreden klanten. Ook na de implementatie is Consolit de partner die blijvend op zoek is naar ICT-oplossingen waarmee klanten hun voordeel kunnen doen. Zo ook met Scoreboard. Henk Spierenburg, directeur van Consolit: "Wij zien groeiende behoefte bij onze klanten naar geavanceerde managementinformatie. AccountView biedt al een grote flexibiliteit op dit gebied, maar met Scoreboard gaat het een stuk verder. Onze klanten die te rekenen zijn tot retail, groothandel, productie en dienstverlening hebben vaak meerdere vestigingen, afdelingen of teams. Deze bedrijven willen snel en op iedere locatie zicht hebben op de ontwikkelingen".

Scoreboard voorziet daar uitstekend in volgens Herro Zoutendijk, directeur van Addgain. "Welk concept voor performance management je ook neemt, één punt hebben ze allemaal: ze verbinden performance management met betrokkenheid en communicatie van de top van de organisatie tot op het uitvoerende niveau. De belangrijkste basis voor succes is de mate waarin men doelgericht samenwerkt". Met Scoreboard bereiken organisaties met minder tijd meer kwaliteit, slagkracht en rendement. Scoreboard is 100% web based en biedt complete functionaliteit om de prestaties van het bedrijf inzichtelijk te maken, te bewaken en daarover efficiënt te communiceren. Door de grote gebruiksvriendelijkheid kan iedereen er zo mee werken. Het licentiemodel is gebaseerd op verschillende type gebruikers. Wanneer men tot op medewerkerniveau iedereen bij prestatiemanagement betrekt, is Scoreboard extra gunstig. Een onbeperkt aantal View Only Users kunnen opgenomen worden zonder extra kosten. Scoreboard voorziet uitermate goed in de behoefte van Consolit's AccountView gebruikers.

ERP systemen registreren veel en zijn een belangrijke bron voor Scoreboard. Dat Consolit de beste AccountView implementatiepartner is en nu ook een partnership met Addgain heeft gesloten, is fantastisch volgens Zoutendijk. "Wij streven partnerships met ERP-leveranciers en implementatiepartners na en het is helemaal mooi als dat er één is met bewezen deskundigheid en grote klanttevredenheid". Beide organisaties herkennen in elkaar de grote aandacht voor de klant en het concreet bijdragen en zijn doelstellingen.

Over Addgain
De missie van Addgain is connecting to performance. Ze connect iedereen met prestatieverbetering door succesvolle toepassing van Scoreboard®. Scoreboard® is een innovatief product van Spider Strategies en combineert Scorecard en Digital Dashboard Performance Management. Door de gebruiksvriendelijke functionaliteit, slimme technologie en een aantrekkelijk prijsmodel worden alle belemmeringen weggenomen om Corporate Performance Management (CPM) bedrijfsbreed toe te passen. Zo is CPM bedoeld. Scoreboard® voorziet in onbeperkte View Only users zonder extra kosten. Het kan gebruikt worden in grote organisaties en is ook uitermate geschikt voor het MKB. Addgain connect iedereen met prestatieverbetering dankzij praktische ervaring in controlling, logistiek en IT en tools die concreet bijdragen aan de hogere prestaties van haar klanten.

Over Consolit
Als AccountView Expert Center heeft Consolit de afgelopen 5 jaar bewezen zeer succesvol te zijn in de totale dienstverlening rond het product AccountView Business Software. Naast een gedegen adviesfunctie is Consolit zeer goed in staat om het product, samen met de relatie, te implementeren, en daar waar nodig aanvullende maatwerk software te ontwikkelen. Verder houdt Consolit zich intensief bezig met E-commerce activiteiten. Deze activiteiten concentreren zich in eerste instantie op de ontwikkeling van een webshop die volledig geïntegreerd samenwerkt met AccountView als backoffice omgeving.