Ingezonden persbericht

Nederlandse kinderstoel icansit(TM) wordt verkocht over de hele wereld

AMSTERDAM, 20051206 -- De kinderstoel icansit(TM) is nog geen jaar op de markt en nu al wordt de icansit(TM) opgepakt door distributeurs over de hele wereld. Deze maand is het distributie contract getekend met Nieuw Zeeland. Australie en heel Europa gingen Nieuw Zeeland al voor. In Japan, Zuid Afrika en de Verenigde Staten zijn onderhandelingen gaande. In alle culturen zijn kinderen enorm belangrijk en overal willen ouders het beste voor hun kind. De uitstekende ergonomie voor kind en ouders en moderne vormgeving passen bij de wereld ouders van vandaag.


Het is feest; de kleine zit voor het eerst aan tafel !

De icansit(TM) kinderstoel voldoet aan alle eisen om van dit evenement een langdurig en terugkerend feest te maken. Ergonomisch is de icansit(TM) kinderstoel zo gemaakt dat het kind ondersteund en beschermd wordt waar dit nodig is voor een goede en gezonde ontwikkeling. Ook voor de volwassenen is er rekening gehouden met de ergonomie zodat deze stoel in gebruik een feest is.

De icansit(TM) kinderstoel heeft armleggers die het kind altijd zijwaarts beschermen. Aan de voorzijde is het kind beveiligd door een tafelblaadje of beugel en de stoel wordt standaard geleverd met een 3-punts-tuigje.
Om de (nog) ongecontroleerde bewegingen van het hoofdje op te vangen heeft de icansit(TM) kinderstoel een extra hoge hoofdsteun.
Alle icansit(TM) kinderstoelen hebben gemakkelijk te verstellen zit- en voeten plankjes. Een voetenplankje is belangrijk zodat de benen ondersteund worden en er daardoor geen afgeknepen gevoel in de benen en voeten onstaat.
Het voetenplankje en de armleggers functioneren bovendien als hulpjes voor het kind om zelf in de stoel te klimmen.
De poten zijn voorzien van ronde dopjes ter voorkoming dat een kind zich met stoel en al van de tafel af kan te zetten.
Er is een icansit(TM) zitverkleiner waardoor de stoel al voor jongere kinderen te gebruiken is. Vanaf het moment dat het kind zelfstandig kan zitten kan men met de zitverkleiner (ook lekker zacht) het feest laten beginnen.

Een groot gebruiksgemak voor de volwassenen is dat men met de voeten onder het icansit(TM) poot kan staan. Hierdoor kan het kind in en euit de stoel getild worden met een rechte rug zonder verkeerde belasting van rug en armen. De armleggers zijn ideaal om de stoel aan te tafel te schuiven of te verplaatsen.
De icansit(TM) kinderstoel is gemakkelijk in elkaar te zetten. Er is voor gezorgd dat er geen onnodige hoekjes e.d. zijn waar vuil zich op kan hopen.
De icansit(TM) kinderstoel is stapelbaar, gemakkelijk als er meer kinderen zijn of voor professioneel gebruik.

De stoel is ontworpen door Carla Monchen hij is gemaakt van beukenhout. De icansit(TM) kinderstoel is mooi, transparant en heeft een eigentijds ontwerp. De stoel past in allerlei interieurs en wordt opgenomen door de ruimte waarin hij staat.

Hij lacht je als het ware toe en de armleggers omarmen het kind. Het feest kan beginnen!

De icansit(TM) is in Nederland uitgeroepen tot baby product van het jaar 2005. In Engeland heeft de icansit(TM) een nominaties als "feeding product of the year " en "toddler product of the year " ontvangen.

Voor meer informatie, foto's, prijzen e.d.
Riet Frissel
020-6255212
contact@icansit.com
www.icansit.com