Logisch Premedia nieuwe emagiC CMS-partner Communited

OUD-BEIJERLAND, 20051206 -- Reclame- en internetcommunicatiebureau Logisch Premedia B.V. is sinds vrijdag 18 november officieel emagiC CMS-partner van Communited. Na de voltooiing van een tweedaagse emagiC CMS.Net-cursus, werden de handtekeningen geplaatst en kon de champagne ontkurkt worden. Zo is Logisch Premedia, na Creative Action, Lectric en Imadiaweb, alweer de vierde emagiC CMS-partner van Communited

Logisch Premedia is gevestigd in Doetinchem, en richt zich met name op reclame, marketing en internetcommunicatie. Het bedrijf heeft dankzij het uitgebreide pakket aan producten en diensten in de afgelopen jaren een vast netwerk van klanten en partners weten te realiseren. Communited is een Oud-Beijerlands ICT-bedrijf, gespecialiseerd in webapplicaties, Content Management Systemen en touchscreen applicaties. Sinds begin 2003 is Communited bovendien distributeur van emagiC CMS op de Nederlandse markt.

Het Site & Content Management Systeem emagiC CMS is ontwikkeld door het Belgische Emagine. Het product gaat uit van een groot aantal standaard functionaliteiten en een relatief zeer lage prijs, waardoor het perfect aansluit op de wensen van bedrijven in het MKB-segment. Naast de standaard ASP versies, is sinds kort ook emagiC CMS.Net beschikbaar. Deze .Net versie van het systeem is gebaseerd op Microsoft .Net framework 2.0, en bestaat uit een unieke combinatie van content management, site management en portal management.

Op een door Communited georganiseerde seminar over emagiC CMS, eind 2004 gehouden in Zwolle, kwam Logisch Premedia voor het eerst in aanraking met dit Site & Content Management Systeem. Toen al was men onder de indruk van de functionaliteiten en het gebruikersgemak van het systeem, maar het wachten was vooral op de .Net versie van emagiC CMS. Sinds emagiC CMS.Net is uitgebracht, zijn de gesprekken over een mogelijk partnerschap weer voortgezet, en dit resulteerde uiteindelijk in een overeenkomst die de drie partijen (Logisch Premedia, Emagine en Communited) op 18 november ondertekend hebben.