Elsevier Congressen

Bouwcontracten

Van traditioneel naar geïntegreerd contractmodel.

Twijfelt u wel eens of het door u gekozen contractmodel het beste aansluit bij de vereisten van het door u te realiseren werk? Bent u bekend met de criteria die u moet hanteren om een weloverwogen keuze te maken? Op 7 december 2005 organiseert Elsevier Congressen voor u de ééndaagse praktijkcursus Bouwcontracten. U leert alles over de voor- en nadelen van de diverse contractvormen en de
aansprakelijkheidsrisicos die u loopt.

Thema's:

* UAV 1989

* Bouwteam

* UAV GC 2005

* Design & Construct, Turnkey

* BOT, DBFO, DBFM

* Partnering en Alliancing

* Publiek Private Samenwerking (PPS)

Bestemd voor:
Betrokkenen bij aanbesteding en uitvoering van bouwprojecten, o.a.: bestuurders, directie, hoofden en medewerkers Ruimtelijke Ordening, Bouw, Infrastructuur, Openbare en Publieke Werken van gemeenten, provincies, rijk en waterschappen, ontwikkelingsbedrijven, grondbedrijven, aannemingsbedrijven, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, architecten, adviseurs en ingenieurs.

Uw sprekers zijn:

* Mr. B.E. (Bettina) Hertstein, Juridisch adviseur, Bouwend Nederland

* Mr. J.G.F. (Johan) Rijlaarsdam, Partner, Houthoff Buruma N.V.

Datum, tijd en locatie:
Woensdag 7 december in het Spectra Facility te Utrecht. De cursus begint om 10.00 uur en eindigt om 16.45 uur. De routebeschrijving en bevestiging worden minimaal 3 weken voor aanvang van de cursus verstuurd.

Klik hier voor uw routebeschrijving: Spectra Facility te Utrecht

Kosten:
De kosten voor deelname aan deze cursus bedragen 725,- (Excl. BTW) per persoon. Neem voordelig uw collega's mee. Deze ontvangen 75,- korting en betalen 650,- per persoon (excl. BTW).

Contact:
Heeft u vragen of opmerkingen m.b.t. het programma, neemt u dan contact op met Linda Baan, congresontwikkelaar. Organisatorisch: Sylvie Witte, projectassistente, telefoon 070-441 5707.