Gemeente Ermelo


VRIJWILLIGER VAN HET JAAR 2005

Het Steunpunt vrijwilligers Ermelo van de stichting Pinel organiseert ook dit jaar weer de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar. Op de Nationale Vrijwilligersdag, woensdag 7 december a.s, zal de Vrijwilliger van het Jaar 2005" worden gekozen uit de genomineerden.

Wie komt in aanmerking?
Elke Ermelose vrijwilliger kan worden aangemeld indien u vindt dat hij of zij zich als vrijwilliger bij een vereniging, stichting, club of anderszins bijzonder verdienstelijk maakt.

Wat moet u doen?
U meldt een kandidaat aan voor de verkiezing van vrijwilliger van het jaar door het invullen van een vragenlijst op te vragen bij het Steunpunt Vrijwilligers Ermelo van de stichting Pinel,of hier te downloaden.

De motivatie waarom u vindt dat juist deze vrijwilliger de kandidaat is zal bepalend zijn voor de jury. Geef op deze vraag zo duidelijk mogelijk weer wat uw motivatie is.

Wanneer moet uw nominatie binnen zijn?
U dient het volledig ingevulde formulier voor 21 november a.s. in te leveren bij Janny van Wijk van den Bosch of Hanneke Starre van de stichting Pinel, Raadhuisplein 8 10, 3851 NT Ermelo, telefoon 0341 560268.

Hoe wordt de uitslag bekend gemaakt?
Op woensdagavond 7 december 2005 is in het gebouw van de stichting Pinel aan het Raadhuisplein een feestelijke bijeenkomst voor alle vrijwilligers. Op deze avond zal burgemeester Wiert Omta, voorzitter van de jury, bekend maken wie uiteindelijk de titel van vrijwilliger van het Jaar 2005 mag dragen en de daarbijbehorende prijs mag ontvangen.