Gemeente Someren


op
woensdag 7 december 2005, om 20.00 uur op het gemeentehuis. Vaststelling van de besluitenlijst van de vergadering van woensdag 9 november 2005 en behandelen stand van zaken actielijst. a. Mondelinge informatie over vorderingen van
bestemmingsplanprocedure en grondverwerving voor de aanleg van fietspaden langs de Herselseweg, Nieuwendijk, Gezandebaan en Nederweertseweg.
b. Informatie betreffende de wijziging van de planschaderegeling ex artikel 49 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO).
SRE-aangelegenheden.
5 Vaststellen van de grondprijzen 2006.
6 Toepassen van een zelfstandige projectprocedure voor het door J. Peerlings oprichten van een loods ten behoeve van loonwerkactiviteiten en de opslag van hooi, stro en granen aan Heikomstraat 10. In behandeling nemen van verzoek van mevrouw J. Janssen, Nederweertseweg 3, om schadevergoeding ex artikel 49 van de WRO. 8 Nemen van een voorbereidingsbesluit voor het gebied Vlasakkers. 9 Nemen van een voorbereidingsbesluit voor het gebied bedrijventerrein `Sluis XI' zodat aanvragen voor vestiging detailhandel kunnen worden getoetst aan het vastgestelde beleid rondom perifere detailhandel. 10 Besluiten omtrent de aanleg van een nieuw woonwagencentrum in Someren-Heide.
11 Vaststellen van de "Verordening op de heffing en invordering van afvalstoffen en reinigingsrechten 2006" alsmede de daarbij behorende tarieven voor 2006 en de poorttarieven voor de milieustraat. 12 Kennis nemen van en instemmen met de aanpak en prioritering van de voorgenomen saneringen van zinkassenerven, over de periode 2006-2014, met een jaarlijkse bijdrage van EUR 98.500,- excl. BTW. 13 Instemmen met het inschakelen van een extern bureau om onderzoek te doen naar oplossingen voor de verkeerssituatie in de kom van Lierop. 14
Besluitenlijst commissie Ruimte d.d. 7 december 2005.