Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer

Persbericht

5 december 2005

Persuitnodiging Woningbouwprognoses 2005-2010

Op woensdag 7 december worden de woningbouwprognoses 2005-2010 tijdens een VROM-congres bekend gemaakt. Plaatsvervangend directeur generaal Wonen Bert van Delden en directeur Strategie Kees Lever, geven tussen 9.45 en 10.45 uur een toelichting op deze prognoses. De prognoses richten zich op de ontwikkeling van de bouw op de korte en middellange termijn. Aan de orde komen de te verwachten ontwikkelingen in de woningbehoefte, de woonvoorkeuren en fricties tussen vraag en aanbod.

Na de uitleg volgt de reactie van de markt op de prognoses. Frank Bijdendijk, algemeen directeur Het Oosten Woningcorporatie te Amsterdam, Gosse Noordewier, Lid College van Bestuur Regio Knooppunt Arnhem-Nijmegen en Burgemeester van Wijchen en Carel de Reus, Directeur Johan Matser Projectontwikkeling leveren tussen 11.15 en 12.15 uur hier een bijdrage aan.

Het congres vindt plaats in Congrescentrum de Doelen, Kruisstraat 2 in Rotterdam. Daar zijn ook de nieuwe prognoses met bijbehorend persbericht te verkrijgen. U kunt zich voor het bijwonen van deze bijeenkomst via de mail aanmelden (babet.verstappen@minvrom.nl).