Gemeente Oisterwijk

Scheibaan enkele duren enkele weken langer
Herstratingswerkzaamheden Scheibaan enkele duren enkele weken langer

Op dit moment worden herstratingswerkzaamheden uitgevoerd aan de Scheibaan met tegelijkertijd de aanleg van een drietal verkeersplateau's.
Deze werkzaamheden duren enkele weken langer dan gepland. Oorspronkelijk zouden de werkzaamheden eind november zijn afgerond maar dit is helaas in de praktijk niet haalbaar gebleken.

Zoals het er nu naar uitziet zullen de bedoelde werkzaamheden, ijs- en weder dienende, op vrijdag 23 december geheel zijn afgerond.

Zoals bekend is naar aanleiding van de werkzaamheden momenteel geen doorgaand verkeer mogelijk op de Scheibaan. Alle bedrijven en andere aanwonenden blijven uiteraard gewoon bereikbaar, maar telkens slechts vanaf één zijde. Dus óf vanaf de zijde van de Vennelaan óf vanaf de zijde van de Rosepdreef. Op de verkeersomleidingsborden zal dagelijks worden aangegeven tot welk huisnummer de bedrijven aan de Scheibaan die dag die zijde bereikbaar zullen zijn.

Voor eventuele vragen inzake de uitvoering kunt u contact opnemen met de gemeentelijke opzichter van het werk de heer John Clemminck, telefonisch bereikbaar op nr. 06-21563380 (
john.clemminck@oisterwijk.nl).

U kunt ook de dagelijks op het werk aanwezige uitvoerder van de aannemer, de heer Bijs van Grinsven aanspreken (06-55821628).

De Lind 44 | Postbus 10101 | 5060 GA OISTERWIJK Tel: 013 52 913 11 | Fax: 013 52 856 60 | Email: gemeente@oisterwijk.nl