Gemeente Wijk bij Duurstede

Duurzaam Veilige Inrichting Parkwijck

Het doel van dit project is het verbeteren van de verkeersveiligheid, de leefbaarheid en de kwaliteit van de openbare ruimte. De betrokken straten rondom de plannen Duurzaam Veilige Inrichting Parkwijck zijn: Sluishoofd, Dukdalf, Hofstede, Kruisboog, Leenman, Regthuis, Rosmolen, Schepenen, Schout, Vesting, Waag, Warande en winkelcentrum De Horden. Het is de bedoeling om in 2006 te starten met de uitvoeringswerkzaamheden.

Wijkplan Parkwijck (voorlopig)
Vanaf 22 december t/m 26 januari 2006 ligt het voorlopig plan voor een Duurzaam Veilige inrichting van Parkwijck ter inzage. Het plan is in te zien in de publieke leeskamer van het gemeentehuis tijdens openingstijden.Gedurende de ter inzage legging kunt u uw reactie geven via een formulier dat bij het voorlopig plan ligt.

Op 17 januari 2006 kunt u zich laten informeren over het plan. De informatieavond vindt plaats in basisschool `De Regenboog' tussen 19.30 uur en 22:00 uur. Tijdens deze avond worden de oplossingen op verzoek nader toegelicht en kunt u uw reactie geven via een formulier.

Definitief Wijkplan
Na de ter inzage periode worden alle reacties behandeld. Iedereen die een reactie indient, krijgt hierover persoonlijk bericht. Als alle reacties afgehandeld zijn en het plan nog een keer aangepast is, wordt het Wijkplan Parkwijck aan het college voorgelegd om definitief vastgesteld te worden. Ook het definitieve plan met bijbehorende besluiten wordt voor een bepaalde periode ter visie gelegd. Tegen sommige bijbehorende besluiten zoals kapvergunningen en verkeersbesluiten die bij het definitieve plan horen, krijgt men nog een mogelijkheid om bezwaar aan te tekenen.

Wilt u meer informatie over de Duurzaam Veilige Inrichting van Parkwijck, kijk dan op www.wijkbijduurstede.nl. Heeft u geen computer met internetaansluiting? In de hal van het gemeentehuis staat een informatiezuil, waar u gratis gebruik van kunt maken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen de heer E. Valkenburg (bij afwezigheid de heer E. van Dorp), tel. 595595.


* Geplaatst op: 07-12-2005 11:32:04