Ernst and young

Trends in ICT 2006 en uitreiking Jan Pieterszoon Coen-prijs

AMSTERDAM, 7 DECEMBER 2005 - Ernst & Young presenteert op 8 december aanstaande de hoogtepunten uit het jaarlijkse onderzoek naar het gebruik en inzet van ICT in Nederland dat in oktober 2005 is gehouden onder 1.003 directeuren, managers en professionals bij de overheid en uit het bedrijfsleven.

Ook reikt Ernst & Young de jaarlijkse Jan Pieterszoon Coen-prijs uit aan de best presterende ondernemingen op het gebied van ICT-dienstverlening, outsourcing en mobiele communicatie. De Jan Pieterszoon Coen prijs is een publieksprijs: de keuze wordt bepaald op grond van de resultaten van het jaarlijkse Trends in ICT-onderzoek op basis van 7.632 rapportcijfers.
Ernst & Young heeft de prijs ingesteld om een bijdrage te leveren aan de stimulering en verbetering van kwaliteit en service die ondernemingen op de gebieden ICT-dienstverlening, outsourcing en mobiele communicatie leveren. In 2001 werd de prijs als eerste gewonnen door Ordina.

Dit alles vindt plaats tijdens een persbijeenkomst op 8 december 2005 in de Beurs van Berlage, Damrak 277 te Amsterdam.

Ernst & Young nodigt u graag uit deze persbijeenkomst bij te wonen.

De hoogtepunten van Trends in ICT 2006 (jaarlijks sinds 1995) bestaan onder meer uit de verwachtingen over de prestaties van de ICT-industrie gedurende 2005, de verwachte conjunctuur en bestedingen in de ICT-sector voor 2006, de ontwikkeling over thuiswerken en het privé-gebruik internet, e-mail en telefoon op het werk, ten opzichte van het ICT- gebruik thuis voor het werk.

Genomineerden
De genomineerden voor de Jan Pieterszoon Coen-prijzen 2005 zijn ondernemingen in de categorieën ICT-dienstverleners met de beste snelheid in services en het oplossen van problemen, ICT-dienstverleners die uitblinken in kwaliteit van de geboden service en ondersteuning en de beste ICT-dienstverleners op het gebied van outsourcing. De vierde categorie is de beste leverancier van netwerken voor zakelijke mobiele telefonie.

Programma
10.30 uur - Welkom en ontvangst
11.00 uur - Presentatie onderzoeksresultaten Trends in ICT 2006 11.30 uur - Uitreiking eerste exemplaar jaarrapport Trends in ICT 2006 11.40 uur - Uitreiking Jan Pieterszoon Coen-prijzen 2005 12.00 uur - Lunch
13.00 uur - Einde

Aanmelding pers
Gelieve uw komst voor de persbijeenkomst vooraf per e-mail aan te melden bij Corine Solleveld: c.solleveld@lensinkvanberkel.nl (Lensink Van Berkel Communicatie).

U kunt gebruik maken van de parkeergelegenheid van de Bijenkorf parkeergarage. Uw uitrijkaart ontvangt u tijdens de bijeenkomst. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving.

Noot voor redactie,