TNO Arbeid


TNO introduceert drie quickscans: slimmer werken, virtueel werken en werkdrukrisico's voorkomen

Organisaties willen zelf kunnen checken waar mogelijkheden liggen om zaken te optimaliseren. Om aan deze wens tegemoet te komen introduceert TNO drie nieuwe quickscans. Deze do-it-yourself instrumenten laten zien waar organisaties meer rendement kunnen behalen.

Slimmer werken in productieve en gezonde banen
Onder slimmer werken verstaat TNO met een minimum aan inspanning een maximum aan resultaat behalen, waarbij medewerkers gevrijwaard blijven van gezondheidsrisico's. Dat is goed voor productiviteit, innovativiteit en gezondheid. Onze quickscan maakt duidelijk welk onderdeel in uw organisatie knelpunten geeft. Wij bieden u vervolgens showcases aan van projecten bij onze klanten. Daarmee is de quickscan een welkome inspiratiebron voor organisaties die (ook) slimmer willen werken.

Virtueel werken: ook iets voor uw organisatie?
Met deze quickscan stelt u vast in welke mate virtueel werken voor uw organisatie wenselijk is. Maar ook of uw organisatie al klaar is om virtueel te gaan werken. Aan de hand van stellingen krijgt u inzicht in de aspecten die aandacht verdienen om op een effectieve en efficiënte wijze virtueel te werken.

Werkdruk, werkstress en organisatieperformance
Wanneer is werkdruk eigenlijk een stressrisico? Er is sprake van werkdruk met stressrisico's als werknemers structureel niet, of alleen met grote moeite, hun taakeisen kunnen realiseren en onvoldoende mogelijkheden hebben om de achterliggende oorzaken op te lossen. Met deze quickscan krijgt u in enkele minuten zicht op de stressrisico's en de effecten daarvan op de performance van uw organisatie.

TNO quickscans helpen u greep te krijgen op knelpunten binnen uw organisatie en welke mogelijkheden er zijn om deze aan te pakken.

Direct naar het bericht: http://www.tno.nl/kwaliteit_van_leven/actueel/tno_nieuws/2005/tno_introduceert_drie_qui/index.xml

info-arbeid@tno.nl
www.tno.nl/arbeid