Gemeente Epe


Ontwerp bestemmingsplan "Buitengebied Epe, 1e partiële herziening: Wellnesscentrum de Veluwse bron"

Het bestemmingsplan "Buitengebied Epe, 1e partiële herziening: Wellnesscentrum De Veluwse Bron" omvat de planologische juridische regeling die het mogelijk maakt om nabij het Kievitsveld ten noorden van de Nijmolense Plas een Wellnesscentrum (kuuroord) en nieuwe natuur te realiseren. Het plangebied wordt in het noorden begrensd door de Smallertsebeek, in het westen door een beekje tussen de Smallertsebeek en de Kievitsweg, in het oosten door de Viskweekweg en in het zuiden door de Nijmolense Plas.

Ter inzagelegging en zienswijze
Met ingang van 7 december 2005 gedurende zes weken ligt het ontwerp bestemmingsplan "Buitengebied Epe, 1e partiële herziening: Wellnesscentrum De Veluwse Bron" voor een ieder ter inzage.

Gedurende deze periode van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Voor meer informatie over de wijze waarop u mondeling een zienswijze naar voren kunt brengen, kunt u contact opnemen met de heer Rixten, tel. (0578) 67 88 76 of mevrouw Van der Wal, tel. (0578) 67 87 52.