Gemeente Oisterwijk



-1-

Postbus 10101 5060 GA Oisterwijk De Lind 44 5061 HX Oisterwijk persbericht
Oisterwijk, 7 december 2005 Heizenschedijk Moergestel voor alle motorvoertuigen afgesloten In opdracht van de gemeente Oisterwijk is een gespecialiseerd bedrijf reeds enige maanden bezig met het uitvoeren van groot onderhoud aan een 20-tal bruggen binnen de kernen Moergestel en Oisterwijk. Tijdens de werkzaamheden aan de brug over de Reusel ter plaatse van de Heizenschedijk zijn extra schades zichtbaar geworden. De ernst van deze schades is zodanig groot dat geen uitstel van onderhoud mogelijk is en dat speciale technieken gebruikt moeten worden om een en ander weer in een goede technische en veilige staat van onderhoud te brengen.
Daarom is het noodzakelijk om de gehele brug gedurende de periode van GRQGHUGDJ GHFHPEHU WP ]DWHUGDJ GHFHPEHU JHKHHO DI WH VOXLWHQ YRRU DOOH PRWRUYRHUWXLJHQ Fietsers en voetgangers kunnen dus wél gebruik maken van de brug. De noodzakelijke verkeersomleiding loopt via de Heuvelstraat richting Biest-Houtakker/Diessen. Deze verkeersomleiding zal met behulp van duidelijke bebordingen worden aangegeven.

¢¡£¡¥¤§¦£¨©¨ !¤!"
Voor meer informatie kunt u terecht bij Joyce Veldsink, team Communicatie gemeente Oisterwijk, via joyce.veldsink@oisterwijk.nl of via telefoon (013) 529 11 30.