Nu zelf je eigen klantenservice 24 uur per dag

Orange

Den Haag, 7 december 2005- Orange introduceert vanaf vandaag 'mijn account', de online klantenservice waar de klant zijn of haar eigen account kostenloos 24 uur per dag zelf kan beheren. Een klant kan nu zelfstandig Orange-diensten als SMS Voorraad, Orange World of voicemail activeren of deactiveren zonder daarvoor naar een Orange shop te hoeven gaan of de klantenservice te hoeven bellen. 'Mijn account' biedt meer gemak en inzicht en is daarbij beschikbaar voor alle klanten van Orange.

Via een eigen inlogcode hebben klanten toegang tot de beveiligde pagina 'mijn account'. Op die pagina kan de klant op ieder moment van de dag zijn of haar account volledig beheren. Onder 'mijn account' kan iedere klant in één oogopslag zien wat zijn of haar rekening is, van welke diensten hij of zij gebruik maakt of welke diensten juist heel geschikt zouden kunnen zijn op basis van het belgedrag. Een klant krijgt nu een beter inzicht in zijn of haar belgedrag en kan daar nu beter en sneller op inspelen. Bel je meer of juist minder dan voorzien, dan kun je dat bij 'mijn account' meteen aanpassen door een hoger dan wel een lagere bundel te kiezen. Per Orange-aansluiting kan de klant aangeven wat zijn of haar wensen zijn met betrekking tot de instellingen of de te voeren diensten en kan dit alles zelf doorvoeren.

Naast het overzicht dat een klant heeft in zijn of haar eigen Orange-aansluitingen via 'mijn account', kan een klant ook inzicht krijgen in Orange-aansluitingen van bijvoorbeeld familieleden die op dezelfde naam staan. Dit geldt bijvoorbeeld voor ouders die Orange-aansluitingen van hun kinderen op hun naam hebben staan. 'Mijn account' geeft ouders in dat geval een inzicht in het bel- en sms-gedrag van hun kinderen en maakt het voor ouders mogelijk om daar wijzigingen in aan te brengen indien zij dit nodig achten.

'Mijn account' is een nieuw serviceonderdeel binnen de beveiligde internetomgeving van 'mijn Orange' op de website www.orange.nl. Op de website van Orange staat een demo waarop te zien is hoe 'mijn account' precies werkt.