Gemeente Harlingen

Kandidatenlijst PvdA
7-12-2005
De afdeling Harlingen van de PvdA heeft vorige week het programma voor de periode 2006-2010 en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart 2006 vastgesteld. Er zijn dit keer 10 leden die te kennen hebben gegeven op een verkiesbare plaats te willen staan. Een commissie had intensieve gesprekken met de kandidaten en kwam tot de conclusie dat al deze mensen voldoen aan de vooraf gestelde criteria. Op de goedbezochte ledenvergadering besliste men over de plaatsen op de kandidatenlijst. Naast oudgedienden komen er ook nieuwe gezichten naar voren. Ook de jonge(re) Harlinger kan bij de PvdA terecht, want de jongste kandidaat (Hein Kuiken) is 21 jaar! Lijsttrekker Wouter de Groot zal weer de fractievoorzitter zijn en op plaats 7 staat de wethouderskandidaat Jan Sijbenga.

Op bijgaande foto staan de kandidaten
Boven van links naar rechts:
Sjoerd Helfrich(plaats 11), Willem Visser(16),Klaaske Jumelet(12), Ineke van Keulen(13), Ria Sijbenga(15), Hein Kuiken(5), Elly Nieuwenhuis(9), Jan Sijbenga(7), Wiebe van Dijk(2), Ype Stam(14)

Onder van links naar rechts: Greet Stoker(plaats 8), Jilles Toornstra(6), Erik de Groot(4), Wouter de Groot(1), Sita Helfrich(3), Peter Jonker(10)