Travel Unie International Nederland N.V.

kras stervakanties brengt nieuwe zomerbrochure sro plusvakanties

Aantrekkelijke kortingen en doorgang van reizen maakt SRO PlusVakanties geliefd

Ammerzoden, woensdag 7 december 2005 - De nieuwe en complete brochure van SRO PlusVakanties - onderdeel van KRAS SterVakanties - die deze week is verschenen, biedt ook komende zomer weer leuke, mooie en goed verzorgde reizen speciaal voor senioren. In de nieuwe brochure is een aantal wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van voorgaande jaren. Het productaanbod is beperkt gehouden en is optimaal afgestemd op de doelgroep waarvoor het programma is bedoeld. Door per bestemming eveneens een beperkt aantal vertrekdata te plannen, is het doorgaan van iedere reis zeer waarschijnlijk.

Het feit dat de reizen zijn afgestemd op de seniorvakantieganger betekent allereerst een rustig tempo, goede en gezellige hotels en comfortabel vervoer per touringcar. Bovendien zijn alle reizen minimaal op basis van halfpension (dus inclusief ontbijt en diner) en bij veel reizen is ook de lunch inbegrepen. De reizen in deze nieuwe brochure zijn onder te verdelen in busvakanties, vliegvakanties, cruises en fiets- en wandelreizen. Leden van de KBO (Katholieke Bond voor Ouderen) krijgen extra korting op de reizen uit deze brochure. De korting varieert van ¬ 15,- tot ¬ 45,- per persoon.

Vernieuwd aanbod
Nieuw in de brochure is de excursie-strandreis naar de Portugese Algarve. Tijdens deze 15-daagse reis wordt de mogelijkheid geboden een flink aantal excursies te boeken voor een vanaf-prijs van ¬ 899,-. Eveneens nieuw in het programma is de reis Meer van Bled (Slovenië). Deze 10-daagse reis, te boeken vanaf ¬ 579,-, wordt uitgevoerd in het Noordwesten van Slovenië en voert langs Bled, Ljubljana, de Julische Alpen en Skofja Loka. Nieuw is ook de Middellandse Zee Cruise met de MSC Melody. Vanaf ¬ 739,- kan men 8 dagen lang genieten van een mooie cruise over de Mediterrane wateren met bezoeken aan Napels, Messina, Tunis, Ibiza en Monaco. Uiteraard zijn ook de vertrouwde cruises over de Donau, de Rijn en de Moezel weer opgenomen in het programma. Nieuwe fietsreizen in het aanbod zijn fietsreizen in het Odenwald, in het Altmülthal en rondom de Bodensee. Een nieuwe wandelreis is die in Zwitserland rondom de Walensee, te boeken vanaf ¬ 545,-.

SRO PlusVakanties
SRO PlusVakanties is gespecialiseerd in reizen in groepsverband, waarbij per bus een rond- of excursiereis gemaakt wordt. In opdracht van SRO PlusVakanties worden de reizen en boekingen al sinds 1969 verzorgd door KRAS SterVakanties (onderdeel van reismarktleider TUI Nederland).