AND

5b25bc.jpg

Published: 09:10 07.12.2005 GMT+1 /Source: AND International Publishers /AEX: AND /ISIN: NL0000430072

TomTom zegt overeenkomst in huidige vorm op.

Rotterdam, 7 december - AND International Publishers N.V. (AND) sloot dit jaar onder meer een overeenkomst met TomTom voor de levering van data ten behoeve van Oost-Europa. TomTom heeft deze overeenkomst opgezegd, maar blijft geïnteresseerd in de voortgang van AND met betrekking tot het ontwikkelen van voor TomTom relevante data.

AND richt haar inspanningen dan ook in het bijzonder op het upgraden van haar database teneinde beter te kunnen voldoen aan de geldende marktspecificaties. Deze ontwikkelingen zijn in lijn met eerdere persberichten waarin AND melding maakt van haar strategische heroriëntatie. Die voorziet er in dat zij zich volledig richt op de levering van data ten behoeve van de snelgroeiende navigatiemarkt voor auto's en personen. Dit leidde eerder deze maand tot een contract met Wayfinder voor de levering van navigatie data voor Oost Europa.

Over AND

Opgericht in 1984, is AND (AEX: AND) een van de oudste software bedrijven van Nederland. AND is als softwarebedrijf gespecialiseerd in geografische data (adressen, wegen, routes) en in de technologie om die praktisch toe te passen. Het bedrijf is de internationale specialist op het gebied van geografische oplossingen als Location Based Services, Vehicle navigation, Online mapping, Fleetmanagement, Routeplanners en meer. Tot de afnemers behoren klanten als AOL-Mapquest, Garmin, Microsoft en Thales Navigation. Het hoofdkantoor van AND staat in Rotterdam.

Meer weten over AND? Kijk op www.and.com

AND Head Office - Van Vollenhovenstraat 3 - 3016 BE Rotterdam - Nederland - Tel: +31 (0)10 885 1200 - Fax: +31 (0)10 885 1300

Bezoek onze website voor meer informatie over dit persbericht: http://www.and.com