Ingezonden persbericht


EUROPE:The Netherlands/Belgium/France USA:San Francisco/Los Angeles

PERSBERICHT: IYR! / The BeachBattle

Label It's Your Record!

Nieuwe sponsor van The BeachBattle

Het Haagse label: It's Your Record! is per 1 december 2005 een samenwerkingsverband aangegaan met de landelijke bandwedstrijd: The BeachBattle.
Dit omdat zowel Saturnus (de organisatie die The BeachBattle organiseert) als It's Your Record! zich inzetten voor het nieuwe Nederlandse Poptalent! Het betreft in eerste instantie de mogelijkheid voor alle kwartfinalisten van de lopende editie van de wedstrijd om tegen zeer vriendelijke prijzen een single en/of album op te nemen welke geproduceerd zal worden door producer Evert Nieuwstede (Audiovision) en opgenomen en gemixt door engineer Chris Muller (Holland Spoor Studios).
Hierna volgt nationale release en promotie door It's Your Record! Tevens bestaat de mogelijkheid om met 1, 2 of 3 eigen geproduceerde tracks tegen zeer gereduceerde prijzen op 1 van de 2 nieuwe verzamel- albums van IYR!/Fonos in 2006 te staan: The Best Of IYR! (Part 4 & 5) Het is de bedoeling van zowel Evert Nieuwstede (IYR!) als Dirk Spaans (The BeachBattle) dat in 2006 de samenwerking tussen het label en de bandwedstrijd zal worden geĂŻntensiveerd. Wordt dus vervolgd.

informatie@beachbattle.com

www.itsyourrecord.com www.beachbattle.com www.fonos.nl


---- --