Ingezonden persbericht


Brocade en Nortel ontwikkelen storage-oplossingen voor bedrijven met diverse locaties

Samenwerking uitgebreid met Brocade Tapestry-oplossingen

Tilburg, 7 december 2005 - Brocade Communications Systems, Inc. (Nasdaq: BRCD) gaat samen met Nortel software ontwikkelen voor de WAFS-oplossingen (Wide Area File Service) van Nortel. Deze oplossingen bieden kosteneffectief beheer en databescherming op verschillende locaties. De overeenkomst is een uitbreiding op de bestaande relatie tussen beide bedrijven en richt zich op de ontwikkeling van technologieën op basis van de Brocade Tapestry-reeks van applicatie-infrastructuuroplossingen.

"Brocade en Nortel werken al meer dan vier jaar samen om het bereik van SAN's te verbreden naar Wide Area en Metropolitan Area Networks. Op die manier bieden we honderden gezamenlijke klanten krachtige, hoogwaardige gedeelde storage", zegt Tom Buiocchi, Vice-President Worldwide Marketing van Brocade. "Deze uitbreiding bestaat ondere andere uit ontwikkeling op basis van onze Tapestry-producten en biedt ons grote mogelijkheden om nieuwe innovatieve oplossingen op de markt te brengen."

Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade (Nasdaq: BRCD) biedt een intelligent platform voor genetwerkte storage-infrastructuren. Vooraanstaande leveranciers van systemen, applicaties en storage kiezen voor Brocade als basis voor hun SAN-oplossingen. De Brocade SilkWorm®-reeks van fabric switches en software is ontwikkeld om databeschikbaarheid en het gebruik van storage- en serverhulpmiddelen te optimaliseren. Bedrijven vereenvoudigen met de Brocade-oplossingen de implementatie van SAN's, verlagen de Total Cost of Ownership (TCO) en vergroten de netwerk- en applicatie-efficiëntie.

Ingezonden persbericht