Ingezonden persbericht

KPMG en Software AG bieden XBRL Training voor financiële professionals

training biedt realistisch beeld van de mogelijkheden van de standaard

NIEUWEGEIN, 20051122 -- KPMG en Software AG organiseren op 7 december een XBRL training voor financiële professionals waarmee zij anticiperen op de invoering van een Nederlandse XBRL Taxonomie.


De overheid gaat op termijn - deels digitale - rapportages vervangen door digitale (XBRL-) documenten. Voor CEO's en financieel directeuren is het van belang te begrijpen wat deze wijzigingen betekenen voor de eigen organisatie en vooral hoe de geschetste voordelen van XBRL daadwerkelijk kunnen worden gerealiseerd. Professionals in een financiële functie willen op hun beurt weten wat er verandert aan hun werkzaamheden en welke kennis en vaardigheden zij eventueel nodig hebben voor deze veranderingen.

De training is bedoeld voor financiële professionals die willen weten hoe XBRL werkt vanuit hun perspectief, zonder overbodige IT terminologie. Zij krijgen een realistisch, eerlijk beeld van de standaard en hebben de mogelijkheid om zelf met XBRL te leren werken. De training wordt gegeven door ervaren en gerenommeerde docenten van KPMG en Software AG, die hun sporen hebben verdiend in de XBRL gemeenschap.




Software AG en KPMG