Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 7 december 2005

Nieuwe buurtinformatie en kaarten van Bridgis op Woonkrant.nl

Woonkrant.nl biedt sinds november een nieuwe uitgebreide kaartinformatie bij ieder huis. De kaarten worden geleverd door Bridgis en zijn te vinden bij ieder huur- en koopwoning op Woonkrant.nl

Zo kan de woningzoekende de directe omgeving van een woning op de site verkennen. Woningzoekenden kunnen op Woonkrant.nl.

. ieder huis vinden op een overzichtskaart van de regio;
. zich oriënteren op openbare voorzieningen in de omgeving zoals bibliotheek, politiebureau, scholen, huisarts en kinderopvang;
. bekijken waar winkels en uitgaansgelegenheden zich bevinden;
. zien wat het welstandsniveau van de buurt is;
. en de gezinsfase van buurtbewoners bekijken. Alle kaarten staan op Woonkrant.nl bij iedere woning onder de knop "Kaart en Wijk".

Meer over Bridgis

Bridgis maakt geografische informatie op maat met een nauwkeurigheid tot op adresniveau. Bridgis ontwikkelt en onderhoudt een online datawarehouse van geografische gegevens van diverse leveranciers. Klanten kunnen eigen data toevoegen en Bridgis combineert die tot functionele data en kaartservices. Tot voor kort leverde Bridgis de digitale omgevingsinformatie aan bedrijven en overheidsinstellingen. Onder de naam Landinkaart brengt Bridgis via de samenwerking met Woonkrant.nl voor het eerst kaarten op de consumentenmarkt.

Meer over Woonkrant.nl

Woonkrant.nl - onderdeel van de Telegraaf Media Groep - is de grootste onafhankelijke woningsite in Nederland. De site heeft zo'n 30.000 huur- en koopwoningen van onafhankelijke OG bemiddelaars en makelaars aangesloten bij diverse brancheorganisaties.