Ingezonden persbericht

Uniek op de markt: het Thuis-Basis-Boek

Een 'must' voor elk soort huishouden en alle doelgroepen

HAARLEM, 20051207 -- Goed bericht voor mensen die voortaan hun zaakjes thuis echt op orde willen hebben. Er is nu een handboek op de markt waarin u al uw persoonlijke gegevens kunt noteren en dus ook op elk moment kunt terugvinden. Het Thuis-Basis-Boek van Thuismanagement.nl. Uniek in z'n soort. Nooit eerder zo uitgebreid op de markt gebracht, gevat in een luxe omslagmap. Dit handboek wordt ongetwijfeld de klapper voor 2006!


Voortaan al uw persoonlijke zaken op orde

Dit handboek is bestemd voor iedereen die zelfstandig een eigen huishouding beheert. Of het nu gaat om gezinnen of samenwonenden, ouderen of alleenstaanden of om starters en thuiswerkers, elk denkbaar onderwerp komt aan de orde. Het is enkel een kwestie van simpelweg stap-voor-stap alles invullen wat van toepassing is op uw situatie. Prettige bijkomstigheid hiervan is dat u daardoor logischerwijze ook meteen al uw belangrijke papieren bij elkaar hebt.

Voor de dagelijkse gang van zaken en in geval van nood

A-la-minute het polisnummer van de verzekering nodig? De hond moet naar de dierenarts, de oppas moet komen! De videotheekpas nergens te vinden! Dat is vanaf nu met dit handboek geen enkel probleem meer! En wat te denken van de minder leuke dingen: brand, een ongeluk of plotseling overlijden. Het is een goed gevoel te weten dat uw nabestaanden dan in een oogopslag alles kunnen vinden wat nodig is om naar uw wens te kunnen handelen.

Enthousiaste reacties: "dit is precies wat we nodig hebben"

De belangstelling voor dit handboek is breed en groot.
Proefpersonen gaven bij het eerste concept van dit boek enthousiast aan dat dit 'precies is wat ze nodig hebben'.
Werkelijk een 'must' voor iedereen die genoeg heeft van de stress van het dagelijks zoeken naar,... tja, waar lag het ook alweer! En dat zoeken kost tijd. Vaak heel veel tijd! Bedenk dat het ons meerdere malen per dag overkomt.

Rust en ruimte... in je hoofd en in je huis

Een uitkomst voor iedereen die genoeg heeft van kostbare tijd verspillen met zoeken naar gegevens op momenten dat het net niet uitkomt. Onmisbaar voor wie ook nog tijd over wil houden voor de leuke dingen in het leven.

Eindelijk thuis alles op 'n rijtje

Het nieuwe jaar in zonder stress? Het Thuis-Basis-Boek is voor de prijs van ¤ 45,- te bestellen via www.thuismanagement.nl
Verheug je nu vast op de rust en de ruimte,... in je hoofd en in je huis!



Ingezonden persbericht