Politie Zeeland


---


O-7436-2005 Diefstal zakcomputer
Dinsdagavond is uit een kantoorruimte van een bedrijf aan de Paasdijkweg in Poortvliet een zakcomputer gestolen.
De computer heeft een waarde van een paar honderd euro.

O-7437-2005 Aanhanger ondersteboven op A58
Op de A58 ter hoogte van Waarde vond woensdagmiddag rond 12.30 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 46-jarige bestuurder van een bestelauto uit Dordrecht kwam door onoplettendheid te dicht bij een andere weggebruiker. Hij schrok hiervan en stuurde abrupt naar links.
Door deze manoeuvre begon zijn aanhanger te slingeren, draaide vervolgens om zijn as en kwam ondersteboven op de rijbaan terecht.
De aanhanger is total loss en het wegdek is beschadigd.

Z-7438-2005Bromfietser gewond bij aanrijding
Op de kruising Zandstraat / Vergaertdijk in Philippine is woensdagmiddag rond 16.20 uur een 23-jarige bromfietser uit de gemeente Terneuzen gewond geraakt.
De bromfietser reed vanuit de Vergaertdijk de weg op en werd verblind door de zon wardoor hij een 59-jarige automobilist uit de gemeente Sluis niet aan zag komen.
Hij is met rugletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.

Z-7439-2005 Resultaten aangekondigde gordelcontrole Zeeuws Vlaanderen
Men controleerde op de Haarmanweg, de Kennedylaan, de Axelsestraat, de Churchillaan, de Zuidlandstraat in Terneuzen en de Nassaustraat en de Tivoliweg in Hulst.
Van de 606 passanten waren er 38 in overtreding.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland