Vluchtelingenwerk Nederland

Laat je stem horen!

Vrijwilliger VluchtelingenWerk Zeist in de race voor titel 'De vrijwilliger van Nederland'

Heero Til, vrijwilliger van VluchtelingenWerk Zeist, is één van de vier genomineerden voor de titel `Dé vrijwilliger van de provincie Utrecht'.
Om het werk voor vluchtelingen landelijk meer bekendheid te geven, zou het geweldig zijn als Heero Til tot `dé vrijwilliger van de provincie Utrecht' gekozen wordt, zodat hij meedingt naar de titel `Dé vrijwilliger van Nederland'.

Op vrijdag a.s. kun je in het radioprogramma Plein Publiek de winnaar van de provincie Utrecht horen, laat het Heero zijn! De winnaars van de twaalf provincies strijden daarna met elkaar om de titel `Dé vrijwilliger van Nederland'.

Op 8, 9 en 10 december maakt Nederland kennis met `make a difference day' (MADD) en besteedt radio en tv extra aandacht aan vrijwilligerswerk en worden luisteraars en kijkers aangespoord tot het doen van vrijwilligerswerk. Ook `Dé vrijwilliger van Nederland' komt aan bod.

De website waarop gestemd kan worden en waarop het radiofragment kan worden beluisterd: www.ncrv.nl/maakhetverschil. Stem deze week nog op Heero Til!