Ingezonden persbericht


PRESSRELEASE

Amsterdam krijgt Sieraad; een unieke tijdelijke boulevard!

Amsterdam, 1 november 2005

Meer dan zeventig internationale zilver en sieraadontwerpers presenteren zich op Sieraad; het nieuwste event van Amsterdam! Iedereen die geïnteresseerd is in design, zilveren kunstvoorwerpen en handgemaakte sieraden voor mannen en vrouwen, vindt bij Sieraad altijd iets van haar (of zijn) gading.

Sieraad betekent vier dagen lang kijken (en kopen) aan een tijdelijke overdekte boulevard in hartje Amsterdam. De bezoeker ontmoet in een intieme, sfeervolle ambiance nationale en internationale top ontwerpers. Hun handgemaakte creaties, vervaardigd van zowel traditionele edele metalen als van onconventionele hedendaagse materialen, zijn tijdens Sieraad bovendien ook direct te koop.

Het is de eerste keer dat er zoveel kwaliteit aan kunstwerken van een ongekend hoog artistiek niveau wordt gepresenteerd aan een breed publiek. Zo vlak voor de kerstdagen heeft Amsterdam er een nieuw en smaakvol event bij! Sieraad opent haar tijdelijke boulevard midden in de Europa Foyer van de RAI te Amsterdam en hanteert een toegangsprijs van 12,50 euro.

Openingstijden

Donderdag 8 december 18.00 - 22.00 uur

Vrijdag 9 december 12.00 - 20.00 uur

Zaterdag 10 december 12.00 - 20.00 uur

Zondag 11 december 12.00 - 18.00 uur

Wij verwelkomen u graag tijdens onze perspremière op donderdag 8 december van 16.00 tot 17.00. Laat u ons weten of wij op uw komst

mogen rekenen?

www.platformsieraad.nl

Voor meer informatie belt u met:

JuniorSeniorPressDpt

JonnaHagendoorn

PR manager

Tel: 020 53 53 452 (direct)

E-mail: jonna.hagendoorn@jr-sr.com