Senternovem


Workshop Mini-WKK in beweging

Aanvangsdatum

08-12-2005

In samenwerking met SenterNovem organiseert Cogen Projects op 8 december 2005 een workshop over de toepassing van mini-wkk voor bestaande en potentiele gebruikers (zie uitnodiging). De workshop zal plaatsvinden in het Sportplaza Tiel. Aanmelden kan via de website van Cogenprojects.

De toepassing van mini-WKK is door technologieverbetering energie-efficiënter en betrouwbaarder geworden. Ook kleinere energieverbruikers (
Overweegt u WKK toe te passen of bent u geïnteresseerd wat WKK voor u kan betekenen? Cogen Projects organiseert in samenwerking met SenterNovem een informatieve en afwisselende dag over de toepassing van WKK in de praktijk.

Op 8 december zullen deskundigen en huidige gebruikers u voorlichten over de ontwikkeling van mini-WKK, hoe deze (economisch/technisch) toe te passen en welke aandachtspunten er zijn als u nadenkt over de haalbaarheid van een wkk. Hierna wordt u verdeeld in kleinere groepjes waarin u in meer detail op uw eigen situatie kunt inzoomen en mogelijk kunt bepalen of WKK een oplossing is voor uw locatie(s).

Locatie

Sportplaza in Tiel op 8 december 2005

Toegangsprijs


-

Meer informatie

Klik hier door naar de website van Cogenprojects om u in te schrijven. uitnodiging cogen mini wkk
Wijzigingsdatum | 16-11-2005