RTL Group


RTL FM verloot kaarten voor speciale uitzending 'RTL Boulevard' met Robbie Williams

RTL FM biedt fans van de superster Robbie Williams volgende week de kans om hun idool in levende lijve te ontmoeten. Al eerder kondigde RTL Nederland aan dat Robbie Williams op donderdag 8 december plaatsneemt achter de desk in de RTL Boulevard-studio. In deze zeer speciale editie voelen de vaste RTL Boulevard-gezichten Daphne Bunskoek en Albert Verlinde de wereldster aan de tand en brengt Robbie twee nummers van zijn nieuwe cd ten gehore.

De uitzendingen van RTL Boulevard zijn altijd zonder publiek, maar voor deze speciale gelegenheid wordt plaatsgemaakt voor honderd gelukkigen, waaronder 30 luisteraars van RTL FM. Vanaf maandag 28 november maken luisteraars van het muziekstation de hele week kans op deze unieke toegangskaarten.

Iedereen die kans wil maken, kan meedoen door Robbie plus zijn of haar eigen naam te sms-en naar 3030. RTL FM kiest hier vervolgens dagelijks meerdere namen uit en noemt deze live op de radio. Degenen die hun naam voorbij horen komen, moeten binnen één uur naar de studio van RTL FM bellen om de kaarten daadwerkelijk te bemachtigen, anders gaat de kans helaas voorbij.


---

-------------

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718598 of karin.bouwknegt@rtl.nl

© 2005 RTL Nederland / IP