Ordina Beheer NV

ASL Seminar "Business en IT, samenspel en scheidslijn

Twee verschillende werelden

Business en IT. Twee verschillende werelden, die tot elkaar veroordeeld zijn. Twee goedwillende werelden, die het uiterste proberen om tot een goede samenwerking te komen. Twee professionele werelden, die op hun gebied het beste uit hun bedrijfsproces proberen te halen. Twee werelden met hun eigen aardigheden. Worstelt u ook, net als vele klantorganisaties vanuit de businesslijn, met de vraag Waar begint en eindigt mijn opdrachtgeverschap? of als u een IT leveranciersrol vervult met de vraag Waar begint en eindigt mijn opdrachtnemerschap?

Ervaringen
Binnen de stichting komen we herhaaldelijk deze vragen tegen en wij hebben er geen eenduidig antwoord op. Wel hebben we een aantal grote partijen, zoals Fortis, de Belastingdienst en Gemnet benaderd om hun ervaringen op het grensvlak tussen opdrachtgever en opdrachtnemer te delen. Deze ervaringen zullen worden gegeven vanuit de verschillende gezichtspunten / beheerdomeinen en ingaan op de specifieke problemen met de andere kant en hoe zij die opgelost hebben of denken te gaan oplossen. Ervaringen, die u niet mag missen en waar u uw voordeel mee kunt doen.

U bent van harte welkom op ons seminar op 8 december 2005 in Mercure Nieuwegein: Business en IT, samenspel en scheidslijn De ASL Trofee 2004 was een initiatief, dat vervolg behoeft. Daarom wordt naast het hoofdthema, waarin het samenspel en de scheidslijnen van business en IT worden weergegeven, ook aandacht besteed aan de toekenning van de ASL Trofee 2005. Dit jaar zal een Special Trofee worden uitgereikt.

Meer informatie
Het programma en het inschrijfformulier kunt vinden op www.aslfoundation.org .

Terug