Ingezonden persbericht


T.a.v. de redactie

Poeldijk, 1 december 2005

Persbericht

Kerstshow met expositie van Paul Kerrebijn
bij Chris van Waes Antique in Poeldijk

Chris van Waes Antique in Poeldijk presenteert wederom een speciale Kerstshow. Van donderdag 8 tot en met zondag 11 december en donderdag 15 tot en met zondag 18 december, van 11.00 tot 18.00 uur is iedereen van harte welkom in de sfeervolle showroom aan de Jan Barendselaan 66 te Poeldijk.

De collectie wordt voor deze gelegenheid uitgebreid met prachtige kroonlampen, fraaie sieraden en van alles voor de feestelijk gedekte tafel. Tevens is er een speciale expositie door de Wateringse kunstschilder Paul Kerrebijn.

Paul Kerrebijn is vooral bekend van zijn fraaie dorps- en stadsgezichten en van zijn portretten van bijzondere streekgenoten.Vorig jaar maakte hij voor de eerste keer een Westland kalender. Deze kalender bevat afbeeldingen van schilderijen die de kunstschilder maakte van Westlandse plekjes. Dit jaar heeft Kerrebijn opnieuw een Westland kalender gemaakt voor het jaar 2006. Ook deze bevat fraaie dorps- en stadsgezichten uit de regio. Een aantal van de originele schilderijen die op de kalander te zien zijn, worden tentoongesteld bij Chris van Waes Antique. Mensen die de kalender reeds besteld hebben, kunnen deze afhalen bij Van Waes. Ook is de kalender hier te koop.

Normaliter is de showroom van Chris van Waes Antique geopend elke donderdag en vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en elke zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Buiten de genoemde tijden is een bezoek op afspraak mogelijk. Voor meer informatie, telefoon 0174 444635 of 06 53 54 89 66. De expositie van Paul Kerrebijn is nog te zien tot en met zaterdag 31 december 2005.



Ingezonden persbericht