RTL Group


Donderdag extra uitzending 'RTL Boulevard' met Robbie Williams achter desk

Donderdag 8 december is het zover, dan neemt Robbie Williams plaats achter de bekende desk in de RTL Boulevard-studio voor een wel zeer speciale editie van het dagelijks door ruim 1 miljoen mensen bekeken RTL 4-programma. In deze extra uitzending om 20.30 uur voelen de vaste RTL Boulevard-gezichten Daphne Bunskoek en Albert Verlinde de wereldster aan de tand. Robbie zal bovendien twee nummers van zijn nieuwe cd ten gehore brengen.

Robbie Williams staat garant voor spraakmakende interviews. Hij is onvoorspelbaar dus we wachten in spanning af, aldus Daphne Bunskoek, die Robbie eerder interviewde bij TMF.

Albert Verlinde: Het is niet in te schatten wat er gaat gebeuren, het kan straks alle kanten uit. Maar dat Robbie Williams RTL Boulevard aandoet, zie ik als een compliment voor het programma. Ik heb er heel veel zin in.

Normaal is er bij RTL Boulevard geen publiek aanwezig in de studio, maar omdat deze uitzending zeker niet normaal is, is er voor deze gelegenheid plaats voor honderd gelukkigen. De kaarten voor deze extra uitzending zijn verloot via RTL Boulevard en RTL FM.

Uitzending: RTL 4, donderdag 8 december, van 20.30 tot 21.00 uur (tussen 18.35 en 19.30 uur de reguliere uitzending van RTL Boulevard)


---

-------------------------------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, persdienst RTL Nederland via tel. 035 - 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.

© 2005 RTL Nederland / IP