Llink


Mr. Kahoona Positive Happiness Show

Mail de redactie

Programma pagina

uitzending(en)

do 8 december 2005 van 19:55 uur tot 20:25 uur op NED3

deze aflevering

Thema van deze aflevering is Travel & Tourism.

In Real Holland Tours volgen we een rondleiding van een van de meest onderscheidende touroperators van Nederland. Ditmaal gaat de rondleiding niet over de molens, de Zeeuwse meisjes en de tulpenvelden, die traditiegetrouw het beeld vormen van ons land. Deze educatieve excursie biedt de toerist een inzicht in zowel de positieve als de negatieve dingen van Nederland.

Onze man in Afrika gaat op zoek naar een blanke man. Per jaar komen miljoenen toeristen naar Kenia om te genieten van het landschap en van Safari's. De Keniaanse Mariam Abbas leidt ons rond op het strand achter het Mombasa Beach Hotel in Mombasa.
www.videoreporter.nl

De twee belangrijkste levensbehoeften waar niemand zonder kan, worden onder de loep genomen: water en vakantie. Heeft u enig idee wat de schade is die u aanricht als u een romantische cruise boekt in de Caraïben of een ontspannen Golfvakantie in Maleisië. Mr. Kahoon geeft de ontluisterende cijfers.

Onze man in Shanghai praat met Chinezen die elke zondag naar de English Corner in het Peoples Park gaan om Engels te praten. www.basroeterink.nl

Verslaggever Sander de Kramer heeft net zijn salaris gekregen en besluit iemand anders daar een plezier mee te doen: Willy. Willy is al 20 jaar niet op vakantie geweest. Zijn grote wens is om in Parijs rond te lopen én Euro Disney te bezoeken.

Verder paradijsfilmpjes en een animatie van Matthijs Vlot. www.martinriebiek.nl

REACTIES

Berichten 1 tot en met 5 van totaal 109
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende berichten >

04.12.2005 - 23:27 "great script better than the original" volgens mijn engelse huisgenoot!!

tessa 01.12.2005 - 21:30 hardstikke gelachen heb ik om de remix van 50 cent.

ik begrijp natuurlijk best dat niet iedereen het zo leuk vond als ik, maar gelukkig zitten er vele knoppen op de afstandsbediening waarmee men naar hartelust kan veranderen van zender.

Matthijs Nieuwburg 01.12.2005 - 21:26 @ wakil dit is theater groep Hotel Modern (www.hotelmodern.nl) vond ik net op internet

wakil van den brink

e-mail

01.12.2005 - 20:24 Willen jullie mij mailen wat de naam is van de theatergroep die met maquette's werkt in de uitzending van 1-12:mr kahoona?
Groet WB

Sjoerd van der Molen 30.11.2005 - 14:20 Oei oei oei wat een misser dat fifty cents filmpje. Ik had misschien al moeten reageren op die worstjes op mijn borstjes, maar nu dan luid en duidelijk in de hoop dat dit nooit meer voor komt.

Ik ben echt een groot fan van de Kahoona show, en vind het goed passen bij LLiNK. En laat me ook nog even duidelijk maken dat ik echt wel bestand ben tegen functioneel confronterende of taboe doorbrekende inhoud van wat voor soort dan ook. Je kan je afvragen of dit gepast is op dit uur, maar ook dat lijkt me niet zo belangrijk.

Wat dit met de doelen van LLiNK heeft te maken is helemaal zoek! Maar veel ernstiger nog, het was gewoon niet leuk! Wat is er creatief aan om een nummer van de een te plakken onder het clipje van een ander?