Colo, vereniging kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven

Bredewater 8 Postbus 7259 2701 AG Zoetermeer Tel. (079) 352 30 00 Fax (079) 351 54 78 E-mail: colo@colo.nl

Werken & Leren

:: 8 Dec 2005

Bouwradius Training en Advies op eigen benen

Bouwradius Training en Advies gaat per 1 januari zelfstandig verder als per die datum Bouwradius Groep en SBW gaan fuseren. Training en Advies past dan niet meer in de nieuwe rollen van deze fusieorganisatie. Bouwradius Training en Advies blijft het toonaangevend en innovatief cursus- en kennisinstituut voor de bouwwereld.
Met een kwalitatief hoogwaardig programma van cursussen, trainingen, opleidingen en bedrijfsadvisering blijft Bouwradius Training en Advies, werkgevers en werknemers in alle sectoren van de bouw ondersteunen bij hun ontwikkeling. Naast de burgerlijke en utiliteitsbouw bedrijven gaat Bouwradius Training en Advies zich ook inzetten voor de bedrijven in de civiele sector. De diensten en producten sluiten aan op de actuele wensen en behoeften van huidige en toekomstige klanten.

Bouwradius Training en Advies garandeert dezelfde kwaliteit, snelheid en service. Daarnaast is prijs en vooral flexibiliteit belangrijk om de verworven positie in de markt vast te houden.

De heer E. (Eddy) Gruppen is per 1 januari 2006 benoemd als directeur van Bouwradius Training en Advies en voert de verzelfstandiging door. Gruppen (1957) is geen onbekende van Bouwradius. Vanaf eind jaren 80 is hij goed bekend met opleiden en trainen ten behoeve van de sector bouw. Eerst als directeur van de Streekschool in Twente en later als directeur van wat nu ROC van Twente is geworden. Ook is hij lid geweest van verschillende commissies van SVB Bouwradius. Gruppen is tevens directeur van het onderdeel binnen het ROC voor bedrijfstrainingen geweest. In de periode januari 2000 tot november 2001 was Gruppen bij Bouwradius regiomanager in de regio Noord-Oost. Daarna is hij, tot op heden, onder meer als interim manager werkzaam geweest voor verschillende opdrachtgevers in de bouwbranche.