Power Plate introduceert Limited Editions tijdens Miljonair

Power plate international

Power-Plate International BV introduceert bijzonder exclusieve Limited Editions tijdens de Miljonair Fair

Badhoevedorp, 8 december 2005 Power-Plate International B.V. introduceert tijdens de Miljonair Fair 2005 zeer exclusieve Limited Editions van de Power-Plate(r). Deze Limited Editions zijn ontworpen door Eric Kuster, binnenhuis architect, Yves Gijrath, oprichter van de Miljonair Fair; en Sylvana Simons, TV presentatrice.

Ook introduceert Power-Plate International B.V. het zeer luxueuze Power-Plate Personalised Home Fitness Concept: een design oplossing voor thuisfitness tevens ontworpen door interior designer Eric Kuster.

Power-Plate Limited Editions design by Yves Gijrath
In samenwerking met Yves Gijrath, oprichter van de Miljonair Fair, is de Miljonair Edition ontworpen. Op dit exclusieve model prijkt op de voorkant het logo van de Miljonair Fair in echte Swarovski kristallen. Ook is deze edition voorzien van een Pearl Coating die een luxueuze uitstraling heeft. In totaal zijn er 25 exemplaren beschikbaar.

Power-Plate Limited Editions by Eric Kuster
Design in huis is belangrijk, zo zou het ook met de fitness ruimte moeten zijn. Eric Kuster ontwierp een Personalised Home Fitness Concept met als middelpunt de door hem ontworpen Power-Plate Limited Edition; afgewerkt met wit iguana leer. Het totale concept is leverbaar in wit, zwart en rood. De inrichting van de home gym wordt gedaan aan de hand van een persoonlijk consult met Eric Kuster.

Power-Plate Limited Editions design by Sylvana Simons
Een eigen limited edition is het meest exclusieve wat er is. Ontwerp een eigen Power-Plate met bijvoorbeeld een foto en Power-Plate laat deze voor u maken. Uw Power-Plate is enig model en ook als zodanig genummerd. Deze limited edition, design by Sylvana Simons zal tijdens de Miljonair Fair tegen het hoogste bod verkocht worden en de opbrengsten zullen geschonken worden aan het goede doel van Sylvana Simons, ontwikkelingshulp organisatie Simavi.

Personal Plate Limited Edition
De laatste jaren is een nieuw soort exclusiviteit in opkomst gekomen, het zogenaamde'Blingen'van bijvoorbeeld uw auto, sieraden, telefoon en zelfs huis. Het'blingen'van deze spullen heeft tot doelstelling glitter en glamour aan deze alledaagse gebruiksvoorwerpen toe te voegen.
Glitter en glamour heeft de Personal Plate by Connie in overvloed, maar speciaal voor de Miljonair Fair zijn er nog 2 Limited Editions ontwikkeld. Deze Limited Editions zijn verkrijgbaar in de glanzende kleuren zilver en goud en zullen op zaterdagmiddag om 14:00 uur persoonlijk gesigneerd worden door Connie Breukhoven.

Generieke productinformatie Power-Plate
De Power-Plate is een allround personal trainer. Het apparaat brengt trillingen over waardoor spieren zich reflexmatig aanspannen. Dit resulteert in een verhoogde spieractiviteit waardoor cellulitis en overtollig vet op een efficiënte wijze bestreden kunnen worden. Bovendien verbetert de bloedsomloop, wordt de huid steviger, neemt de botdichtheid toe en helpt de Power-Plate gewicht te verminderen of juist op peil te houden.

De Power-Plate is een bekroond product; het heeft al vele prijzen gewonnen. Op de Internationale Beautyfair in Parijs is de Power-Plate uitgeroepen tot'Beautytoestel van het jaar'. Het'Deutsche Wellness Verband'heeft de Power-Plate een certificaat uitgereikt waarin het als'Wellnessmachine'wordt aangemerkt. En bovendien kreeg de Power-Plate de titel'Beste Anti-Aging Apparaat van 2005'.

De Power-Plate wordt gebruikt door consumenten, fitness clubs, beauty instituten, saunas en fysiotherapeuten met indrukwekkende resultaten waaronder een toename in botdichtheid, doorbloeding, verbeterde coördinatie, verbeterde flexibiliteit, sterkere spieren, pijndemping en een sneller revalidatieproces na ingrepen en/of operaties.

Power-Plate International
Power-Plate International BV, opgericht in 1999, is leverancier van de Power-Plate en marktleider op het gebied van vibratietechnologie. De Power-Plate wordt verkocht in acht landen, waarbij persoonlijke instructie gecombineerd wordt met uitgebreide customer support van een team van professionals.